Što se tiče dodatne stabilizacije napravio sam dodatni sklop sa 1 integralnim kolom i elektrolit kondenzatorom !
Link je ovde i uputstvo kako to sklepati :
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1300414&page=163#post16798167Nakon toga se ubaci i modifikovana verzija softvera i neki parametri se promjene da bi to sve funkcionisalo!
I radi perfektno
Imao sam problema sa Pulso motorima a i sa reglerima pa sada imam mali zastoj !
Naime kod 3 Pulso motora pojavili su se problemi sa ležajevima nakon 20 minuta ukupnog leta ! Iz UK, iz prodavnice Electroflite su mi rekli da im pošaljem motore nazad a fabrika mi je već sljedeći dan poslala nove motore fedexom iz Kine, dok mi je Electroflite refundirao 10 eura koliko me je koštalo slanje motora za UK !
Sa reglerima su takođe bili problemi jer od ukupno 8 reglera 2 su mi došla sa mehaničkim oštećenjem i to nogice od jednog tranzistora su bile istrgnute na istom mjestu kod oba reglera ( 4 reglera su bila za mene a 4 za kolegu iz ZG )
Ja sam svoj regler zalemio i sve je radilo dok je kolega iz ZG morao slati svoj regler na reklamaciju !
Izbjegavao sam jeftine stvari i kupovao sam sve najbolje i najskuplje a opet mi se desilo možda čak i gore nego da sam kupio stvari iz HK !
Quad leti izuzetno stabilno, načinio sam nekoliko snimaka sa kamerom Sony HC1 u dvorištu i bili su odlični ! Letio sam nisko jer slabo razlikujem položaj quada kada ga dignem tako da sam naručio Fat Shark naočale i planiram letjeti FPV sa njim ! Orjentacija sa helikopterom mi je mnogo lakša nego sa quadom !
Žiroskopi rade dobro, jedino kada se iznese quad iz toplog napolje onda treba čekati da se oni prilagode vanjskoj temperaturi i ako se ne sačeka dovoljno onda rep malo drifta !
Kolega iz ZG je mnogo više letio sa svojim quadom od mene i on kaže da je to toliko stabilno da uopšte nema potrebe za tom skupljom elektronikom ! On je letio i sa Go pro spojenom direktno na frame i nula vibracija , slika čista kao mlijeko , čak mu je i jedan profesionalni fotograf rekao da bi se snimci mogli upotrebiti komercijalno !
Eto nadam se da sam odgovorio na sva pitanja a ako ima još rado ću odgovoriti !
Dimenzije: od motora do motora oko 76 cm, ukupna dužina alum krakova 80 cm !
Materijal za platformu je G 11 mislim ! Platformu mi je pravio kolega iz ZG koji i prodaje ovakve platforme za 300 dolara ! Platforma ima oko 300 grama !