RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Galeb G-4

(1/13) > >>

Sava:
Novo iz Mitrovačke radionice snova, ako ne iskrsne nešto nepredviđeno, poleteće vrlo brzoOstali su radovi na farbanjuStajni trap je fiksni i nije trenutno na modeluIntenzivno se radi.

SABURO:
 :)aplauz pa ja sam ostao bez reci...ljudi svaka vam cast! O G4 i o G2 sam pricao da bi bili vrhunski u RC izvedbi i sada u 7 dana vidim da ce biti oba na nasim prostorima, FENOMENALNO! Jedva cekam da vidim dalje detalje oko aviona i naravnu u letu.
Bas ste mi ulepsali vece.

Jel moze malo vise detalja, tipa dimenzije i predvidjeni "setup"
 (res)

Sava:
Super Galeb G-4, dužina trupa 168 cm. raspon krila 152 cm. očekivana težina na poletanju oko 6,5 kg. Pogoniće ga fen 150mm sa pet krakova Američke proizvodnje u tandemu sa OS Max 77 dvotaktnim motorom. Eleroni i flapsovi u skala izvedbi. Jedino će za sada stajni trap biti fiksni sa točkovima malo većeg prečnika (120mm), radi pletanja sa travnatih pista.Prednji točak upravljiv. Mehanika je odradjena kao i osnovna (temeljna) boja. Ima još sitnih dorada. a onda verovatno JNA maskirna šara. Ostaje mi da se uozbiljim i napravim providnu kabinu. Možda će to ostati za zimske dane jer teba praviti alat, a dotle može leteti sa ovom koja će biti ofarbana. Nisam baš vredan sa foto aparatom, ali biće i slika.

Dejan Dobricki:
OHOHOOOO!!!!  :)aplauz :) aplauz bas ste me lepo iznenadili Savo

dimitri:

 Pozdrav Savi Banetu,
 iz "kuce" u kojoj su se oduvek pravili avioni,svojerucno i sa jedva vidljivih
 planova iz  casopisa,nije iznenadjujuce tako nesto  (res).
Veliki pozdrav od Radovana.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version