Vec duze vreme sam na forumu, ali nikako da odvojim malo vremena i predstavim vam moj vozni park.
Kao glavna zvezda, tu je Traxxas Stampede VXL 4x4. On je stock. Nista na njemu nisam dirao. Cak jos uvek vozim sa baterijom koju sam dobio od njega. U potrazi sam za LiPo 3S baterijom, a da bi se ona koristila, potreban je i jedan poseban drzac za bateriju, koji takodje nemam
Slike very, very soon.
Drugi auto je i krivac zasto sam u opste i krenuo da se bavim ovim hobijem. Dobio sam ga na poklon i odmah me je odusevio brzinom i okretnoscu. U pitanju je Reely Titan u koji je ubacen brushless 12T motor sa Modelcraft-ovim ESC-om Hurricane pro. Servo nije diran. Radi na 2.4GHz, a stanica je Acoms-ova Technisport. Baterija je 2S 5200MaH, iako bi, pretpostavljam, jos bolje isao sa 3S baterijom.
Evo i slika:
Za njega jurim neke manje tockove kako bi vise licio na nekog truggy-a. Planiram da uzmem tockove za Ansmann Flash Royal koje mogu da nadjem u prodavnici u Novom Sadu.
Ako neko ima neke slicne tockove + gume (hex 12mm) neka mi se javi.
Pretpostavljam da bi mu lepo leglo i neko osvetljenje na krovu i jos mnogo toga, ali za sve to treba puno para.