Author Topic: SISTEM "UPOZORENJA"  (Read 23332 times)

Offline branek

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 454
SISTEM "UPOZORENJA"
« on: February 26, 2012, 11:59:31 PM »
Pozdrav svima,

posle par kozmetičkih promena, dodali smo i jednu promenu koja će nama moderatorima omogućiti efikasnije kontrolisanje korisnika koji ne poštuju pravila foruma, postavljaju teme koje nisu u skladu sa forumom, kao i bilo čega drugog što nije u skladu sa pravilima ili zdravim razumom.

Naravno, to pod pretpostavkom da su svi moderatori zdravorazumni!  mmmm   :sljus

Moderatori sada mogu da dele poene upozorenja. Poeni se dele u inkrementu od 5 (s'tim da mogu odjednom dodeliti i maksimalnih 100 poena).

Kada korisnik dobije 10 poena, njegove poruke počinju da se monitoruju. To u suštini ne menja ništa, sem povećanje pažnje ka takvim korisnicima.

Kada korisnik dobije 25 poena, njegovi postovi idu na odobravanje. To znači da će sve što postavi prvo ići na odobravanje administratora ili moderatora. Svi moderatori vide sve poruke, i bilo koji moderator može odobriti poruku ili je obrisati pre nego je ostali vide.

Kada dođe do 60 i više poena, korisnik je "zanemeo", tj. više ne može uopšte da postavlja teme.

Kada dođe do 100, to znači veliko kršenje pravila i sledi zabrana pristupa forumu (banovanje) na neko vreme.

Samo korisnik koji je upozoren vidi u svom profilu broj poena upozorenja.

Korisniku se briše jedan poen upozorenja dnevno.

Ovo smo instalirali samo radi lakšeg rada, tj. sve ono što smo i do sada radili je isto, samo lakše, pritiskom na dugme. Ne očekujemo značajniju upotrebu ovoga.

Hvala
rcfly4um tim!
« Last Edit: February 27, 2012, 12:02:27 AM by branek »
Branko

"Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them going again. I trust you are not in too much distress." - Captain Eric Moody, Jakarta incident