Author Topic: Pohvale, predlozi, kritike, reklamacije...  (Read 9977 times)

Offline vpilic

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 315
    • http://www.rcsrbija.rs/
Pohvale, predlozi, kritike, reklamacije...
« on: June 05, 2012, 02:15:55 AM »
Cika Savin post me je naveo na ideju da ovde otvorim jedan topic u kome svi nasi kupci mogu da napisu pohvale, predloge, kritike ili reklamacije...
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,9725.msg62523.html#msg62523
Quote
Vidim da je gotovo neprimećen prošao veoma dobar tekst RC Srbije o modelarstvu i svim njegovim čarima kao i ozbiljnosti hobija. Svi znamo dosta toga, ali ovde je sažeto sve na jednom mestu. Pogotovo mlađe kolege imaju šta da nauče iz ovog teksta. I sam sam se podsetio na neke stvari, koje sam izgubio iz vida.
Želim da ih pohvalim i oko poslovnosti. Veoma sam zadovoljan njihovom uslugom, i samo na nama modelarima je uspeh njihovog opstanka, što se njih tiče opstanak je zagarantovan.
Ukoliko sam prekršio neka od pravila ovog foruma ( reklama), neka moderatori izbrišu tekst, mada će mi biti žao jer one koji rade dobro svoj posao možemo samo hvaliti pa i kuditi na ovakvim mestima.    :)aplauz (poz)

Hvala na pohvalama, trudimo se i dajemo sve od sebe da prosirimo interesovanje za rc modelarstvom.

Tekst koji sam napisao nije nista novo vec samo prepisano i sazeto sto mozete naci i na drugim online prodavnicama.
Ovom prilikom se izvinjavam na gramatickim greskama i na nekim mestima lose uradjenom prevodu.

Ovaj sport moze pruziti puno lepih trenutaka, druzenje i poznanstva pod uslovom da se STROGO postuju mere i procedure predostrožnosti.
Za mene licno nema niceg lepseg od jednog celog dana provedenog na livadi sa prijateljima. 

Moj tekst koji sam napisao mozda nekom izgleda grubo ali iz dosadasnjeg kratkog iskustva nakon otvaranje RcSrbije primetio sam da ima dosta novih kupaca (novih modelara) koji bi u startu kupili model od 200-400 eura.
Da nisam usao u sve ovo mozda bih ih savetovao drugacije ali sad to gledam nekako sve sa druge strane, na prvom mestu da zastitim njih pa ljude pored njih i na kraju krajeva sebe kao prodavca koliko god je to moguce.
Ima dosta da kazem mladih koje sam posavetovao da prvo kupe simulator pa ako stvarno posle vezbe i prvog iskustva sa letenjem u simulatoru i dalje imaju zelju da polete pravi model onda im preporucujem nesto malo lako i jeftino kao prvi model.
Manji model je laksi i moze naneti manje posledica ako dodje u ruke nekog ko preskace mere i procedure predostrožnosti. Ako se postuju uputstva i nauci da leti u simulatoru smanjice se rizik od povreda a i razocarnje u RC SPORT

To je sve za sad :)

Idemo pohvale, kritike, predlozi itd itd...

Ps. Zelim samo jos nesto da nagovestim.
Radimo na otvaranju i pustanje u rad nove grupe proizvoda KUPUJMO DOMACE...
U ovoj grupi objavicemo besplatno sve vase oglase.
Kupac iz Subotice ima prijatelja koji pravi gotova korita hranlica za ribe, kupac iz Beograda prijatelja koji ima CNC masinu itd.
Svi zainteresovani koji mogu da naprave nesto vezano za modelarstvo a zele to i da prodaju neka mi se jave mailom na vpilic@gmail.com sa naznakom KUPUJMO DOMACE.   

Srdacan pozdrav,
Vladimir