RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

NEDELJA 26.08.12 TV B92 ... Welcome !

<< < (2/6) > >>

maxa69:
Zajko,Pedja se pojavljuje/prijavljuje sa bar Losijem Speed NT.Ako ne bude vetra ponećemo i neke "ptice" :big smile

zajko:
Bese interensatno i vruce ...
Marko je dosao sa svojim SUKHOI 26mm, i sa caletom, koji sve belezi na kameru, kao i uvel leteo je "do Jaja"...   :)aplauz :)aplauz
Od aviona, kojih je slabo bilo leteo je Zuba sa svojim sebartom... Dosao je diretore Sloba sa svojom Cessnom 182 1400mm, ali nista od letenja... pirkalo je... ja sam F-22 Raptprom, ali posto sam ga ocistio i sredio, i on je imao maler, u brisucem letu motor je malo zagrcnuo i ugasio, pa je nastavio pravo u kukuruz, bio je nisko i brzo, nista strasno pukao iza nosaca motora.. lepi se..

Bio je i Nesa, sa Sopwithom i Cessnom 185, nije leteo, ali je leteo sa OTKO hopterom...
Zoltan iz Vrsca  :sljus ako se nevaram( sa svoja 3 helija i takodje oktom), lepo letenje helija  :)aplauz :)aplauz
Zuba je doterao svoj BUGGY, ali nista od helija, a avion mu stoji u klubu....

Auto OUR je bio u malom broju, Magic & Magic Son, DUle (rodjak iz USA), jos 4 ali nikako da im upamtim imena ....

shone:
Ko bre da leti posle Marka samo da se pokupimo i pravac Kuci

JOSO:
Jao sto sam propustijo.  :-[

zajko:

--- Quote from: JOSO on August 27, 2012, 09:18:19 PM ---Jao sto sam propustijo.  :-[

--- End quote ---

Pa je te zvao, (:sos:) (--<<--) doduse preko foruma, nisam stigao telefonom da Pedja, ti i ja vozimo paralelno Losi Speed NT, ali valjda nisi video.. Vozio sam sa Pedjom, ali ga nije cepao, kaze jos nije izvozao 10 tankova... (kush) (kush) :angel ()-()

--- Quote from: shone on August 27, 2012, 08:44:28 PM ---Ko bre da leti posle Marka samo da se pokupimo i pravac Kuci

--- End quote ---

Pa sta hoces, (rip..) (nono) ja sam dosta lepo leteo posle Marka F-22 Raptora, ali da mi ne bi slikali avion nakon sletanja ja ga namerno pustio da sleti u kukuruz  :)aplauz :sljus :)aplauz :sljus oo)) (:beer:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version