RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

AEROMITING BATAJNICA 02.09.2012.

<< < (5/5)

chupko:
Zaboravih

Bez obzira na sve Srecna Stogodisnjica Nase Avijacije! (pijemo)

r-xx:
Kechkemet nam je najblizhi, negde stotinak km od granice, mitinzi su svake tri god, imaju svoj sajt, Adam je zaduzhen
za sve informacije, sve livade u gradu i oko grada su isparcelisani parkinzi za tu priliku, parkira se sto hiljada automobila i
svi su za pet minuta do aerodroma.

Sam aerodrom je ljuta nato baza napucana do daske hangarima i avionima, sve izbetonirano, nema prashine, ceo letni deo
je sa jet odbojnicima kao na nosachu aviona za poletanje tako da mozhe da se pridje blizu a da neko ne'bude oduvan..

Program je takav da se za pola sata izleti vishe nego na celom nashem celodnevnom aero-mitingu. U programu je
Breitling team + petnest drugih akro grupa, ko se iole razume ili zna, nema shta dalje da se pricha.. Zato ja nisam ni bio
na nashem mitingu, boim se da bi me dusha zabolela od tuge..

Madjari nas na ulazu u nato bazu nisu ni pretresli, uneli smo stolice i sta smo hteli, pushenje dozvoljeno, klopa.. Jedina zamerka je sto u povratku je Skywalker overio OMV punpu, a ja sam uspeo da stignem do kutje i madjarsu kobasicu da
pustim u Beogradsku kanalizaciju, al vredelo je..!!!

(<--) (<--)    (<--)

misha:

--- Quote from: r-xx on September 10, 2012, 09:37:06 PM --- fly, i pokazivanje ko bolje leti 3D i F3A i ko ima vishe helikoptera..  to mi vec svi znamo, ko je
najbolji u chemu i ko shta zna i ima..

--- End quote ---

Cek, cek. Meni ovde nista nije jasno. Iz Zubinog izlaganja mi nikako nije jasno ko u stvari ima najvise helikoptera ?  (:sok:)

sasa:
Koliko sam ja video,  (:sok:) jedno dvadesetak   :sljus mu stoje samo u ambulanti..  :sljus :sljus :sljus.
a za drugde,ne znam... mmmm mmmm mmmm

r-xx:

--- Quote from: r-xx on September 09, 2012, 01:24:33 AM ---Prevazici sujetu ljubomoru i pakost, pa ipak nas sve vezuje ljubav prema avionima..

--- End quote ---

izgleda da ovaj citat ste zaboravili

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version