RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
AEROMITING BATAJNICA 02.09.2012.
r-xx:
Nije mi jasno shto niko nije zvao mog sirotog galeba da dodje..
Ako je negde trebao da bude to je batajnica, makar za slikanje...
Galeb je stvarno zasluzio da bude vidjen, nebitan je vlasnik, vec sam model koji je unikat, eventualno i ljudi koji su ga pravili..
Prevazici sujetu ljubomoru i pakost, pa ipak nas sve vezuje ljubav prema avionima..
umesto galeba lete tirexi protosi i F3A, na aeromitingu 100 god nasheg vazduhoplovstva...
Ja stvarno nikom nisam nishta nazhao uradio niti sam sa nekim posvadjan, da ja chujem od pacijenata da ste bili..
ruzhno, vrlo ruzhno...
Shot at 2012-09-08
GILE:
Zubo uzecu na sebe deo krivice jer sam u jednom trenutku bio pitan koga sve zvati. Iskreno nisam se setio tebe i tvog GALEBA, sad citajuci ovo sto si napisao, sramota me je.
Ja ti se licno i javno izvinjavam i ako nisam bio konacni selektor vec samo upitan da nabrojim ko od modelara ima sta da izlozi ili letacki prikaze.
Sava:
Do-28 Dornier visi na plafonu. Originalni parkiran na Batajnici, verovatno nije intersantan i pored toga što je identična šara, a i pravljen je po tom originalu. Možda nekom drugom prilikom. (spava)
Ne, ne ljutim se. Možda i nije prilika da se meša ozbiljna avijacija i mi meketari. Mislim da u svetu ovakvi mitinzi i ne pozivaju modelare.
Neznam tema je za razmišljanje, kako predstaviti ovo čime se bavimo i da li uopšte predstavljati. A ima se šta pokazati.
r-xx:
sad je gotovo,
ako dozhivimo sledecu stogodishnjicu,
to jest 200 godina srpskog vojnog vazduhoplovsta,
donosim ga obavezno, ne'mojte samo opet da me zaboravite.. (fiu)
SABURO:
Preuzimam potpunu odgovornost i glavni sam krivac!
Veljko i Savo, apsolutno se slazem sa vasim izjavama i veoma mi je zao sto se tako osecate. Vasi modeli sigruno zasluzuju i vise od ovog aeromitinga, verujte mi. Oba modela sam imao priliku da vidim kod Save i ostao sam bez reci. Ne samo s ova dva modela, vec sa svim modelima koje je Sava uradio. Prava modelarska riznica. S toga, licno i javno vam se izvinjavam.
S druge strane, cela prica oko aeromitinga je ispala malo komplikovana. Ovim ne opravdavam sebe niti to zelim. Da sam mogao, dovukao bih svih 1517 clanova/modelara ovog foruma, ali jbg vremenski i svakako smo bili ograniceni. Uostalom, Sova je lepo napisao sta treba da se radi povodom nas modelara, ali se niko toga nije prihvatio. Nisam ni ja imao zelju da se toga prihvatim, ali igrom slucaja preko mene je sve krenulo par dana pre aeromitinga. Ne bih dalje da sirim temu, jer smatram da nema potrebe.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version