RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

F5J

<< < (2/9) > >>

magic:
Poenta nije ni bila u takmicenju reprezentacija, koje btw mislim da ne postoji ni u jednoj kategoriji, vec da se na takmicenje ide kao reprezentacija i podkroviteljstvom saveza.

Pozdrav

mirce:
Bilo bi super da probamo da se za iducu godinu dogovorimo da odemo na neko F5J takmicenje u Madjarsku.

Ne znam da li ima Eurotour za F5J (kao za F3J) ali, ako ima to bi bilo super posetiti i takmiciti se...
Za Eurotour prijava je slobodna i moze ucestvovati ko hoce....tj. ko plati takmicarsku taksu.

Ta vrsta iskustva mnogo znaci...  Da vidis kako adrenalin radi... Adam, Viktor i ja smo bili onomad na Eurotour-u za F3J klasu u Kishkunfeledyhazu... Ludilo, kako "macani" lete...

Pozdrav

Mirce

magic:
Mirce,

ja sam apsolutno za! Tek kada covek ode i vidi kako to moze/treba sve da izgleda otvore mu se i neki siri vidici. Vrlo sam zainteresovan da odemo i na neko F3A takmicenje u blizini pa ako neko cuje nesto neka javi.

Pozdrav

mirce:
Treba videti na sajtu FAI-a da li ima za F5J neko takmicenje u Madjarskoj.

Za F3J znam da je postojao Eurotour koji se odrzavao u celoj Evropi i mogao je da se prijavi ko god je hteo. Doduse morao je biti clan nekog kluba i imati od Vazduhoplovnog saveza markicu...

Takmicar je mogao ici na bilo koje takmicenje i obicno su ucesnici isli na takmicenja u njihovoj zemlji i okruzenju. Ali, bodovala su se samo tri najbolja reultata, tako da makar isao na sva takmicenja imas samo tri najbolja plasmana...

Trebalo bi videti na sajtu FAI-a...

Mogu i ja zvati u Madjarsku i pitati sta se planira. Oni vec uveliko imaju kalendare za 2009-tu...

Pozdrav

Mirce

Goran:
Ako bude bilo prilike ja sam takođe za da vidimo tu Jevropu...

Pozdrav Goran

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version