RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Fly 4 Fun

<< < (3/11) > >>

VMK Subotica:
Molim kolege modelare koji su najavili dolazak u Suboticu za sledeće podatke:

1. Ime i prezime i mesto iz koga dolazite
2. Frekfencija (ako nije 2.4GHz)
3. Model
4. Broj osoba koje dolaze sa vama

Broj osoba nam je, jasno,  (pijanoo) potreban radi planiranja količina hrane, ime i prezime su nam potrebni samo radi evidencije učesnika.
Program će voditi kolega Dejan Dobrički, mislim da ga većina vas poznaje, biće tu i mediji i publika, pa ukoliko neko od vas želi da u delu kada vas najavljuje
Dejan kaže neke konkretne podatke o vam, klubu, ili modelu koji letite molim vas da nam te podatke pošaljete najkasnije do petka na email, tako ćemo mu olakšati... mmmm
Sve ovo, naravno, možemo rešiti i na licu mesta, ali je ovako sigurno puno lakše.. :big smile

Dejan Dobricki:
Da, ja cu da budem pevaljka  :sljus,

r-xx:
Zhderimir Gulashevitj, Beograd

ja dolazim sigurno i to sam, od modela josh neam pojma sha tje donosim jer na sam dan letenja birkam sha mi se leti
kod mene je sve na 2.4..

ako je problem, guzhva, ne'mora nishta ni da donesem, dolazim na gulash..

ako je problem, ponecu i gulash sa sobom...       (pijemo) (pijemo)                              (<--) (<--)    (<--)

magic:
BG ekipa dolazi, mislim da je Gile rekao Dejanu, no da potvrdim da nas 6-7 dolazimo.

poz

VMK Subotica:
gosp. Zhderimir Gulashevitj će možda biti malko razočarat  ;namig planirali smo pasulj sas suvi rebarca  ()-(), kriza bato, šta da ti kažem. Bilo je ili to ili kotizacija, a nismo teli da plašimo goste s inkasantima  (___). Od pića minirealna i sokovi.

Gužve sigurno neće biti, aerodrom je dovoljno veliki, (res), tkao da te očekujemo sa modelom. Ko nije još bio na Bikovačkom aerodromu sada je prava prilika. Osim otvorenog prostora za letenje, dovoljno velikog, tu je i ostala infrastruktura (sobe, toaleti, restoran - u ponudi je samo ono što sami spremimo, ali bar nemamo petljanja sa donošenjem stolova i klupa), nadam se da će se svima dopasti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version