RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Fly 4 Fun
batans:
Dan za pamcenje. Nisam bas bio siguran da cu ici u Suboticu (Bikovo). LJilja, moja supruga je navaljivala ubedjena da vetar nece biti prejak i da ce to biti lepo druzenje. Zenska intuicija. Nakada je se treba cuvati a nekada prihvatiti. Stigli smo pred zvanicno otvaranje, poznata lica, osmesi, pozdravljanja, beskonacna kolicina dobre volje i drugarstva. Prvi utisak, sjajna organizacija, ma to je u Subotici uobicajeno ali traje evo vec godinama. A onda modeli, ekipa iz Madjarske, zastaje dah, nista ispod 3.5m, izrada, finis, oprema, za mene vrhunski. I evo ispade medjunarodni skup. Nismo se ni mi obrukali. Imamo i mi svoje standarde, Mirce sa delom svoje flote, Majlat, mastro u onome sto radi, suboticka ekipa u F5J, Zoli, Sale, Zuba, Viktor i njihovi helikopteri...
Mislim da bi ovo mogla biti fotografija dana
Strucni stab u obilasku
A masine...
I ne jedna
Organizacija kao i uvek, besprekorna
Madjari su dosli ovim
Valjda time voze sve ovo sto je na ovom spisku.
Imali smo i mi svoj spisak
I opet Madjari
da covek ne povaeruje ....
sta reci nego prelepo
pod budnim okom struke
jos jedan clan strucnog tima
Cupko je imao pune ruke posla, u isto vreme je morao da drzi i avion i pantalone, ali sta da radimo, leti se brate.
Suboticani, hvala vam na prelepo provedenom danu, druzenju, dobroj volji, sjajnom pasulju, odlicnoj organicaciji, budite spokojni, znam da se Marku Vujicu smesi brk i da sa zadovoljstvo glada na to sto radite.
LJilja i Bata Stepanovic.
englez:
Nice pictures.
:)aplauz
r-xx:
Divan dan, modeli totalno ludi, odlican pasulj..
Velika pohvala domacinima na organizaciji i gostima koje su doveli.. (pijemo) (pijemo)
SABURO:
Prelepo proveden dan sa puno vedrih i nasmejanih ljudi. Sjajna organizacija i sve pohvale za trud koji ste ulozili da se ovako lepo provedemo. O modelarima iz Madjarske je suvisno govoriti, slike govore same za sebe! :big smile
Hvala na svemu.
(pijemo)
magic:
Sta reci, ko nije bio stvarno je puno propustio jer su komsije iz Madjarske stvarno imale sta da pokazu.
Za domacine sve pohvale na organizaciji i pasulju!
Nadam se da se vidimo uskoro u BG na IMAC-u.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version