RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Fly 4 Fun

<< < (8/11) > >>

drjack:
Iako smo dosli oko  10, vreme do 6 popodne je prosto proletelo. Evo nesto od Tosinih i mojih slika sa danjasnjeg druzenja  u Subotici...

Prvo Madjari sa svojim " Grande" modelima .

Slep jedrilica

Ovaj se model danas naleteo vukuci jedrilice i bacajuci padobrance,

Nasi modeli su bili nesto manji i prakticniji za pakovanje:

Ali bilo je i druge domace proivodnje.

Panter je na sletanju malo zaorao Suboticku njivu, nista strasno. U izjavi  za lokalnu TV stanicu, ,  Mirce  je rekao, da je probao novu,  "Antiprotivnu" tehniku letenja ali da jos mora da vezba.

Rezime opet zamena stifta na trapu.  Inace oba modela iz kombinata, lete fantasticno. 

Budno oko:

Za gore pomenuti pasulj trazila se porcija više - odlican 10!

Mora da je ipak nesto bilo u pasulju...,

Tosa i Magic .....

Drugari hvala na prelepom druzenju i sve cestitke za dobru organizaciju..

adam:
jucerasnji dan po meni a mislim da i ostalim prisutnima je protekao odlicno, vreme nas je posluzilo, gosti kao domaci tako i strani su doneli prelepe modele i pokazali svoje letacko umece, u ime svih nas suboticana hteo bi da se zahvalim sto su svojim prisustvom uvelicali ovaj prelep skup ali da ne duzim evo i malo slika kako je bilo  ()-()

Uploaded with ImageShack.us

obratite paznju na ovu sliku  ;) (pijemo)

saxpg:
Svaka cast, po slikama i komentarima se vidi da je bilo mnogo dobro.
Ovaj Pilatus izgleda jako interesantno, pogotovo resenje amortizera na glavnom trapu:

chupko:
Sve cestitke i sa moje strane.Vreme super,druzenje super,Madjari super,vicevi super,muzika super.

Naletesmo se i najeli pasulja za sve pare pa smo posle rucka pustali i avione i golubove.

Ko nije bio dobio je keca,kojeg moze poraviti sledece godine na popravnom.

Marko i Zajo su falili da malo odmere umece sa Madjaronima a ne ja da hoverujem sa pantalonama bez kaisa.

Saburo je opravdano doneo opasan 3d avion koji se nevidi vise od 5m ali je pokazao vrhunsko umece.

Zuba je doktorski zujao sa helijem naglavacke.

Bila je tu i jedna akro grupa iz BG-a.Piloti Kariklic i Chupko.

Ja sam jedan uspesan let izveo na Majarskom avionu uz veliku pomoc njegovog vlasnika

Gatti.Gatozza:
žao mi je što nisam mogao da dođem da parim oči, izgleda i da je imalo čime. ovaj crveni pitts...   jednog dana :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version