RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
IMAC 2012
sova:
sad ozbiljno voleo bi da mogu suditi!!! posto vidim da treba sudija!
naravno ako nisam zakasnio za prijavu!
IVAN3D:
--- Quote from: branek on September 27, 2012, 12:08:05 PM ---Promenjen je datum takmičenja: biće održano 7. Oktobra umesto najavljenog 6., zbog zauzetosti aerodroma.
Rezervni termin i dalje ostaje 13. Oktobra.
Molimo sve takmičare da se prijave na sledećem linku:
http://rcfly.rs/sr/content/prijava-za-imac-2012
Ostale detalje možete videti u prvom postu ove teme.
--- End quote ---
E jeb... #@#$@^^!#$~@%^!_!!!!!
Taman sam racunao lepo 6. sam slobodan i vi mu ga date po rokacini.....
mislim str..... 9e4
marko:
Teze je biti sudija nego takmicar ... sudije su sve stare letacke kuke koje imaju ceo program u glavi i sto je najvaznije u prstima:mogu ili mogli su savseno da ga izlete. ;namig
To uopste nije jednostavan tipa pljuni, pa zalepi posao, naucicu ga za nekoliko dana iz knjiga...pola boda prave razliku izmedju pobednika i pobedjenog ....
Dobrog i kvalitetnog sudiju podjednako postuje i sampion i onaj na poslednjem mestu. :mhm
Nego salu na stranu, koliko vidim najvise prijava ima za sudije, fotografe i posmatrace, da ne kazem blejace. :_D
Posto torima najverovatnije ne dolazi, a saburo je Sudija izgleda da cemo tebra Losmi i ja se prvo takmiciti po grupama, pa cemo onda igrati play off i na kraju cemo se boriti za prvo mesto .... ako nema treceg, to jest ako se Preza ili Coka ne predomisle. lol
Da li je toliko tesko da se izleti 10 veoma slicnih i jednostavnih figura?
M. (pijemo)
SABURO:
Do sada su se prijavili sledeci takmicari:
1. Veljko Stojanović - avion: Sickle F3A
2. Miloš Damnjanović - avion: Yak 54
3. Predrag Milojković - avion: BG munja
Nadam se da će biti još takmičara. Prijava je otvorena do 6.10.2012.
mirce:
Hoće li doći neko sa strane?
A, i ti Saburo, što se ne takmičiš?
Sad imaš lep i dobar model, iako to tebi nije preterano bitno (boj ne bije svjetlo oružje...).
Šta je u pitanju, truba ti je da ih "odereš" sve ponovo? Pa, nek vežbaju, pa će leteti kao i ti...
Šteta da manifestacija ima 3 - 4 takmičara.
Moje skromno mišljenje, nemojte zameriti...
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version