RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

IMAC 2012

<< < (12/24) > >>

zajo:

--- Quote ---IMAC je proizisao iz F3A price
--- End quote ---
To nije tacno, IMAC proisao iz prave akrobatske avione. Taj natprevar se isto zove imac i isto ima BASIC, SPORTSMA i sve dalje  (pijemo)
Stacemo sad, odlaga se ili ne?

magic:

--- Quote from: zajo on October 04, 2012, 05:13:04 PM ---Stacemo sad, odlaga se ili ne?

--- End quote ---

Zajo tesko pitanje. Znam da bi zbog vas trebali sto pre da presecemo, sada je po Gis meteu do 14h OK ali onda pocinje mala kisa, koja i ne mora, ali vetar ide na 5m/s sto je na granici. Dugorocna od 10 dana deluje isto jako dobro, nisam pametan jer se u ovom periodu sve jako brzo menja.

kada ste planirali da krenete ako je sada u nedelju?

poz

SABURO:

--- Quote from: zajo on October 04, 2012, 05:13:04 PM ---
--- Quote ---IMAC je proizisao iz F3A price
--- End quote ---
To nije tacno, IMAC proisao iz prave akrobatske avione. Taj natprevar se isto zove imac i isto ima BASIC, SPORTSMA i sve dalje  (pijemo)
Stacemo sad, odlaga se ili ne?

--- End quote ---

Ja sam cuo drugu pricu vezanu za IMAC, pricam ti kada se vidimo. Mada nije ni vazno.
 ;)

zajo:

--- Quote from: magic on October 04, 2012, 06:25:58 PM ---
--- Quote from: zajo on October 04, 2012, 05:13:04 PM ---Stacemo sad, odlaga se ili ne?

--- End quote ---

Zajo tesko pitanje. Znam da bi zbog vas trebali sto pre da presecemo, sada je po Gis meteu do 14h OK ali onda pocinje mala kisa, koja i ne mora, ali vetar ide na 5m/s sto je na granici. Dugorocna od 10 dana deluje isto jako dobro, nisam pametan jer se u ovom periodu sve jako brzo menja.

kada ste planirali da krenete ako je sada u nedelju?

poz

--- End quote ---
Кречемо сутра наравно  (pijemo) у субота планирамо цепанње код Зајка или Остужнаја.

magic:
Gis meteo je ponovo azurirao na bolje, sada je ceo dan bez kise i bez vetra, sto se mene tice moze sada u nedelju  :)aplauz!

Kliknite na link, pa Belgrad Batajnic, pa na BC (sto je nedelja) i to je to.

http://www.gismeteo.ru/

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version