RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Sportski aerodrom "Divci" 16.9.2012
Miki Va:
U nedelju 16.9.2012 Valjevski ljubitelji RC modelarstva su se okupili na aerodromu u Divcima,poneo je ko sta ima i super se proveli.SKup je bio skroz neformalan tako da se unapred izvinjavam na losijim snimcima ali sta sam skupio od materijala to cu i objaviti a mogu i ostali koji su bili prisutni da dodaju svoje fotke...
Dakle vreme je bilo mirno sa blagim SZ vetrom bez sunca idealno za uzivanjac,bilo je 20-30 ljudi a od modela tu su bili :Zero,Foke wolf,jedan slow flyer dva modela samogradnje svi elektro a od benzinaca dve skale texan a6 i extra 300s (evo Marko da vidis svoju staru pticu u top stanju :))
Sa letenjem smo poceli oko 15.30 i peglali do mraka, nazalost bilo je par blazih lomova koji su verujem vec sredjeni.Evo nesto i multimedije mada znam da je bilo mnogo boljih fotki i snimaka ali ja ih jos nisam dobio pa postavljam ono sto imam .
Pakovanje ..
Evo i jedan brzinski napravljen klip slabijeg kvaliteta ali opet malo se oseca atmosfera ...
Toliko za sad ()-()
raddde:
japanac radio "zvezdu"? :(
Miki Va:
Jok kovit do zemlje - lose teziste...
marko:
Bas sam se pitao sta se desava sa Extrom, da li je u vitrini, ili leti? mmmm
Drago mi je sto je ovo drugo. :big smile
Ja nesto ne postizavam u poslednje vreme da letim i nekako mi ova kisa dosla `ko olaksanje, i da hocu ne mogu, posto pada.
Ako te Miki ne mrzi, napisi rec dve, znas ono motor, servoi ...
M. (pijemo)
Miki Va:
Vala i red je bio da ga predstavim ;namig Evo Mare http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,502.0.html
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version