RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
No Name sailplane
raddde:
gledah snimak...folding ti ne zatvara... popusti malo i kapni lepka na navrtku...
lepo pegla...sto vecu bateriju do motora...ima istine u ovom sto ti rece magic
sad ce ti trebati HTZ naocari za sunce
tibeteagle:
--- Quote ---tako da ne znam tacno za koju bateriju je ovaj punjac... li skinuo sam ga sa baterije posle 15tak sati punjenja i pokazivalo je 100% :)
--- End quote ---
Ovaj problem su imali i drugi. Udubi se u već napisano ovde i možda ćeš naći objašnjenje. mmmm
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1140629
jovule:
Dodato nekih 100tinak grama olova u nos i pri prvoj proveri dobijen je perfektan handling... model je natrimovan sad tako da leti vrlo pravolinijski bez komandi... penje odlicno i vise nema problema sa preteranim propinjanjem...
Danas sam ponovo bio na Aerodromu u Krajovi i upoznao nase kolege iz Aeroklub-a Oltenija... Vrlo ljubazna gospoda, ima ih oko 20tak u klubu mada je 10tak redovnih clanova... nisu bili u velikom broju danas, ali imaju bogat asortiman helikoptera, quadcopter-a, pa je cak jedan tip spominjao da je pre 10tak dana postigao preko 300 km/h sa Jet Typhoon-om... taj model nisam jos video, radi neke prepravke, ali se nadam da cu i to docekati... Spominju nekog naseg tipa, isto modelar, koliko sam razumeo ima firmu koja se bavi kartonazom ovde... Sve u svemu, dobro je pa nisam sam, cekam sledeci vikend i nadam se da ce vreme dozvoliti letenje, a i nadam se viseclanom drustvu...
Evo i snimka od danas...
vpilic:
Kako je mali ovaj svet :)
Spominjali su mene, ( Srbu de la Podari) Ekipa je super, ja sam se sa njima godinama druzio vise nego sto sam leteo..
Pozdravi ih sve a mi se uskoro vidimo i licno da se upoznamo. 12 god sam proveo u Kraiovi ali za svo to vreme nisam upoznao nikog iz Srbije.. Sad kad sam se vratio u Srbiju eto naseg tamo... :sljus eh da si bio tu dok sam ja bio pa da imam skim da se druzim (pijemo)
jovule:
Obavezno se javi, imas moj broj, pa ako vreme dozvoli mozemo i na livadu...
Poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version