RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Traxxas e maxx

<< < (2/3) > >>

duke:
Mislim da Jeste 3903 ,momci ,nemojte mnogo da cekate nego se na vreme spremajte za BLATO i BLJUZGU ,ovo je poluamfibija :))

JOSO:
Zdravo dusane. Recimi gde vozis taj monster. Ja sam navabijo losi lst xxl. Pa da vozimo zajedno.pozdrav..

maxa69:
Joso& Duke,čestitam na modelima:)aplauz
Još da ja ispazarim nešto tako sa pogonom  4 WD  pa da vozimo preko zime.
Pitanje je,može li se voziti nitro motor na ovim hladnoćama i kako bi trebao motor da se podesi ?

duke:
 (pijemo) Hoze, klasika kod Arene, skoro svako vece ... :)  tu mi bas odgovara, blizu mi je a i mesta ima i za off i on road voznju , tu sam i razradio skoro sve svoje motore i testiram razna podesavanja ... Maxo, hvala, ajde nesto 4 wd  za ovo vreme, ja sam mog maxa prebacio na brushless i stize mi sad za koji dan vodootporan esc na 120a tako da ce biti bruka :)) Acexaca je njegovog reva sredio posle loma koji je imao , tako da sad za vikend , najverovatnije nedelja smo tamo ....sto gore vreme to bolje zezanje  ;namig

duke:
e , da zaboravio sam za nitro si me pitao, kada je ovako hladno najbolje je podesavanje :ispustiti gorivo iz motora i staviti afther run oil , konzervirati i cekati najmanje +10, po ovakvoj hladnoci je jako tesko voziti ali ...  tesko nastelovati motor , postoje neke "fore"za voznju po ovakvom vremenu npr staviti mu carapicu,da akumulira toplotu , ali je karburator zbog hladnoce stegnut , gusci je nitro ...hiljadu stvari moze da krene bzvze samo bi te glava bolela ....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version