RC MODELI HELIKOPTERA > PITANJA POČETNIKA O HELIKOPTERIMA

Kineski helikopteri - za i protiv!?

<< < (6/15) > >>

Vaci:
Link koji si postavio je za HK190 a ne fp100. Ako se dobro secam, imas cenovnik dostava kada kupujes i biras kako da ti dostave, kojom sluzbom. Nemoj da me drzis za rec, ali mislim da je do 1kg 15 dolara postarina. Mozda je i manje neka ti kaze ipak neko drugi. Mnogi kupuju sa tog sajta, a vreme dostave moze da varira...

sasa:

--- Quote from: DrazaFFT on November 05, 2012, 02:37:51 PM ---planiram da ipak uzmem fp100
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=18746

koliko moze da izadje dostava i kakva iskustva imate sa ovim sajtom?

--- End quote ---

29 heli i 18 dolara postarina,i to bi bilo to... a mozes jos za 100 grama da narucis rezervne baterije,da bi iskoristio maksimalno postarinu...

DrazaFFT:

--- Quote from: Vaci on November 05, 2012, 03:09:51 PM ---Link koji si postavio je za HK190 a ne fp100. Ako se dobro secam, imas cenovnik dostava kada kupujes i biras kako da ti dostave, kojom sluzbom. Nemoj da me drzis za rec, ali mislim da je do 1kg 15 dolara postarina. Mozda je i manje neka ti kaze ipak neko drugi. Mnogi kupuju sa tog sajta, a vreme dostave moze da varira...

--- End quote ---
jao sad vidim i ja, ispravio sam.

DrazaFFT:
Vidim da je FP100 na "backorder" da li je bolje da cekam ili da odma uzmem hk190?

igra li meni, apsolutnim pocetniku, igra ulogu dal je mode 1 ili mode 2 verzija. vidm da je ista cena

Gatti.Gatozza:
uzmi mode 2 (gas na levoj palici), koriste ga svi u ovom delu sveta.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version