RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

UTVA 75

<< < (4/35) > >>

aerofly:
Resen je deo oko nosnog tocka..ipak sam dodao jos jedan deo od spera pa samim tim nosac motora je mogao ici jos nagore, time sam dobio mesta za nosni tocak zbog kojeg sam i bio u dilemi..?!

aerofly:
Trebalo je sve lagano odstraniti sa donjeg dela trupa kako bi se instalirao novi trap a ne ostetiti ono sto se dosad odradilo..

Kao sto sam vec i pomenuo fiksni stajni trap koji je prvobitno zamisljen nije praktican za model ovih razmera..

aerofly:
Motor ASP 15 cc 4T trebao bi biti vise nego dovoljan..

aerofly:
Posto su svi potrebni elementi tu mogao sam da krenem da radim nos aviona..sve se bukvalno radi na licu mesta,merenje,uklapanje,secenje..sitne dorade!Kada je ovakav nacin izrade u pitanju bez nekih detaljnih planova ili crteza mnogo toga krene naopako..ne uklapa se nesto,previdi se neki detalj koji kasnije stvara problem,srazmera je takodje jako bitna..dzaba kad je nesto uradjeno pedantno kada na kraju to ne lici na ono sto treba da lici..na ovom modelu ima dosta ispravke i dorade kao sto se i vidi na slikama ali sam siguran da ce na kraju ispasti sve kako treba   ;namig

aerofly:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version