RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
UTVA 75
aerofly:
Pale su prve korekcije nakon evo skoro godinu dana..zbog stalnog deformiteta zadnjeg trapa koji je prilicno mekan za tezinu modela uradio sam zamenu istih s tim sto sada noga ne stoji 90 stepeni iz trupa vec ima blagi ugao ka napred kako bi bolje upijao udarac ukoliko dodje do tvrdjeg sletanja..a i malo sminke nije na odmet u vidu poklopaca ;namig
Krenuo sam i u sredjivanje kabine..prilicno me je nervirao ogroman prostor u samom modelu koji je prepun kablova pa ce sada sve to biti koliko toliko sakriveno..na slici se sada to ne vidi ali uradjen je i gornji poklopac pa celokupno je sve mnogo lepse..
aerofly:
HORIZONTALAC???!! :sljus
trebalo je napraviti simetrican profil i u samojzavrsnici shvatim da sam u stvari napravio isti kakav vec i imam na modelu :'( U svakom slucaju laksi je od prvobitnog jer sam birao balzu sa kojom cu da radim..leti fino i sa ovim profilom!
aerofly:
Jos par slicica..
aerofly:
Ipak je ispalo korektno na kraju ;namig
aerofly:
Opet male prepravke oko trapa..kada se leti na travnatoj pisti i neko grublje sletanje nekako prodje bez neke stete.
Za beton treba jako mirna ruka sto nije bilo u mom slucaju i ako su ostali startovi i sletanje bili savrseni na jedan sam omanuo sto se i vidi na snimku..trap je radjen od alu profila (u) koji je jako mekan i nije otporan na deformacije iskrivi se, vratim ga rukom ,opet se iskrivi i sledece je da na tom mestu puca..sada sam isao sa vecim i jacim profilom..15x15mm uradio jednu stranu,primenio bolji sistem vezivanja,probao do duse rukom da napravim bilo kakvu deformaciju i nije imalo sile..cvrsto verujem da je ovo najzad dobro resenje :jaki:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version