RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
UTVA 75
aerofly:
Xaxaxaxa..Sale je uvek pri ruci kad zatreba (work) (work) nekako posao brze ide ;namig a mislim da moze da se uglavi opruga od 8mm ako imas i tanju nije problem samo da je dosta jaka..cucemo se u svakom slucaju mora da se isproba na licino mesto!!
aerofly:
Zima zima epa sta je >:( >:( >:( radimo u svim vremenskim uslovima doduse tesko ali istrajno :big smile malo se teze funkcionise u radionici bez ikakvog grejanja ali bitno da ima barem malog pomaka..kada se zavrse svi radovi na trupu koje iziskuje smirglanje,seckanje jednom recju pravljenje prasine zavrsni deo folija itd..kucna varijanta!!
na fotografiji je izrada kokpita koji ce u nekoj drugoj fazi dobiti i one ukrasne elemente za sada samo gruba izrada!!Poklopac pored prednjeg stakla ka motoru mozda malo naruzuje sliku celog modela ali je jako korisno pri namestanju rezervoara i creva za dotok goriva ka motoru!!
drjack:
Moza si mogao poklopac da postavis na magnete , pa se ovi srafovi nebi videli...
aerofly:
Planiram na kapotaz da stavim magnete po dva sa leve i desne strane ,a nista nije konacno na modelu sve dok se ne stavi folija :big smile :big smile
aerofly:
Jos malo pa folija oo)) (yay) instaliran je servo gasa mozda sam mogao da izbegnem i njega u ovom delu trupa ali sta je tu je..dok ne stigne folija malo sam sredjivao unutrasnjost.. (work)
Nitro temeljna Siva mi se nasla pri ruci stim sto treba jos jedna ruka da se predje..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version