RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
UTVA 75
misha:
Ofset ploce se koriste u stamparijama kao neka vrsta matrice za stampu. Probao sam, odavno doduse, da napravim ovakve sarkice i ispalo je ok.
Belja kv:
Ofset ploce imam ako ti trebaju javi, ;namig
Pozdrav...
miša2002:
Bojim se da nećeš moći da izvedeš baš jednostavno otvaranje, što zbog krivine spoja, što zbog debljine rama.
Jedina povoljna stvar je to što konstrukcija ide u "V".
"Ravnu" šarkicu možeš da postaviš negde oko sredine, ali će ram da zapinje na suprotnoj ivici, zbog debljine tj širine tj dubine, pri otvaranju...
Davno sam imao sličan problem i posle popriličnog isprobavanja raznoraznih varijanti... 4e (work)
:sljus Probam "gumeno" rešenje i oo)) :)aplauz
Upotrebio sam, takozvani "gumeni prst", koga ima u svakoj apoteci...
Jedino, ne treba preterati sa zatezanjem!...
Da se nebi videla guma, napravi se par proreza na stubovima, što bliže vrhu tj spoljašnjoj ivici, provuče se "crevce" od "prstića", kome odsečemo višak i zakačimo (plavo) recimo štapićem od lilihipa ili već...
Mislim da je slika dovoljno jasna?!
aerofly:
Hvala Beljo planiram uskoro da ti saljem dimenzije za oznake za Utvu.. :big smile
A pitao bih Misu jel je to za bebe za zubice taj gumeni prst? Ovako..koliko sam ja ovo razumeo guma se provlaci od jedne ka drugoj strani znaci leva i desna vrata su spojena ovom gumom pa prilikom otvaranja dolazi do zatezanja gume sto uzrokuje da se to samo po sebi vrati na mesto..znaci ta guma bi takodje imala funkciju da vrata drzi na svom mestu?? mmmm
miša2002:
:big smile nije za zubiće.
Ima rukavice, a ima i samo za jedan prst!
Uslovno bi mogla i da ih drži zatvoreno, zbog krivine, ali pre ih drži otvoreno. U delu na trupu staviš neku kukicu ili slabi magnet, za zatvaranje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version