RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

UTVA 75

<< < (16/35) > >>

mirce:
Lep  model...

Belja kv:
Bravo druze izgleda vrh  (:sok:) jos malo pa (<--)

Pozdrav od svih iz KV....

aerofly:
Hvaaala Beljo druze:-) pozdrav i Vama u Kraljevu..a kao sto sam vec rekao model nije skroz gotov planirao sam da nalepim smrgl vodeni papir na korenu krila da izgleda upravo kao to gaziste na pravom avionu..rucica svakako,pito cev i jos nekih sitnicica ali pre svega da model poleti i prodje sve kako treba! Naknadno sam se i odlucio za blinkajuca svetla na modelu,far..pa sad to trenutno radim  odnosno Nedbojsa mi je pritekao u pomoc oko toga pa dok  on ne zavrsi svoj deo posla zavrsavacu neke druge stvari..

matic:
lep model  (<--)

misha:

--- Quote from: drjack on January 14, 2013, 01:27:00 AM ---DELTA EKO ROMEO izgleda stvarno kao pravi. Ako te ne mrzi, zalepi  mu i one crne pravougaonike  u korenu krila, koji na pravom avionu služe  kao gazište za nogu prilikom ulaska u avion. Ako ne znaš kako izgledaju, i okvirne dim. imam slike originala pa mogu da okačim. Takodje može npr. biti vidljiva i ručica za zatvaranje kabine koja je u crvenoj boji. Sve čestitke na izradi. :)aplauz

--- End quote ---

Cestitke i od mene. jedva cekam da vidim uzivo kako izgleda. Sto se tice saveta  DRJAC-a , mozes zalepiti parce fine crne smirgle, duplofan trakom. Bice lep mat kontrast sjajnoj foliji.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version