RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
UTVA 75
mirce:
Lep model...
Belja kv:
Bravo druze izgleda vrh (:sok:) jos malo pa (<--)
Pozdrav od svih iz KV....
aerofly:
Hvaaala Beljo druze:-) pozdrav i Vama u Kraljevu..a kao sto sam vec rekao model nije skroz gotov planirao sam da nalepim smrgl vodeni papir na korenu krila da izgleda upravo kao to gaziste na pravom avionu..rucica svakako,pito cev i jos nekih sitnicica ali pre svega da model poleti i prodje sve kako treba! Naknadno sam se i odlucio za blinkajuca svetla na modelu,far..pa sad to trenutno radim odnosno Nedbojsa mi je pritekao u pomoc oko toga pa dok on ne zavrsi svoj deo posla zavrsavacu neke druge stvari..
matic:
lep model (<--)
misha:
--- Quote from: drjack on January 14, 2013, 01:27:00 AM ---DELTA EKO ROMEO izgleda stvarno kao pravi. Ako te ne mrzi, zalepi mu i one crne pravougaonike u korenu krila, koji na pravom avionu služe kao gazište za nogu prilikom ulaska u avion. Ako ne znaš kako izgledaju, i okvirne dim. imam slike originala pa mogu da okačim. Takodje može npr. biti vidljiva i ručica za zatvaranje kabine koja je u crvenoj boji. Sve čestitke na izradi. :)aplauz
--- End quote ---
Cestitke i od mene. jedva cekam da vidim uzivo kako izgleda. Sto se tice saveta DRJAC-a , mozes zalepiti parce fine crne smirgle, duplofan trakom. Bice lep mat kontrast sjajnoj foliji.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version