RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Turnigy 1/16th Mini Rally Extreme
vladasimon:
Dobri su ;) Ja sam do sad lomio samo zadnju glavcinu, tresnuo sam ga o ivicnjak i jbg...dobro sam i prosao :)
Imam i snimak, bilo mi zanimljivo na sljaci ali sam jednom rukom sam vozio, drugom snimao pa je snimak bzvz :sljus
Brzi su, nema sta. Ja ga vozim sa 2S baterijom, a sa 3S sam probao i bukvalno je neupravljiv :)
@mrburns o kom se modelu tacno radi?
--- Quote from: mrburns on December 20, 2012, 04:40:03 PM ---cek, cek....12mm je precnik adaptera za 1/10 modele to je ok, ali sirina rupa je problem jer na tim 4mm a kod modela1/16 je 3mm...jel tako?
--- End quote ---
Tako je!
mrburns:
vozio sam moj po sljaci, do duse bila je vlazna i auto se ponasao kao na ledu, bas mi se nije svidelo tvoj mi izlgeda bolje upravljiv na sljaci...evo slicice
tu se i vidi hand made moj roll bar :D
JLZ:
--- Quote from: vladasimon on December 20, 2012, 04:48:39 PM ---
--- Quote from: mrburns on December 20, 2012, 04:40:03 PM ---cek, cek....12mm je precnik adaptera za 1/10 modele to je ok, ali sirina rupa je problem jer na tim 4mm a kod modela1/16 je 3mm...jel tako?
--- End quote ---
Tako je!
--- End quote ---
Nije.
Osovina na 1/10 modelima je 5mm
Osovina na 1/16mm je 4mm.
Adapter (onaj koji se pominje u temi)
Matica je ok - 12mm
Rupa je 5mm
Offset je 4mm
mrburns:
da li je moguce da nemaju ti adapteri da se nabave?
vladad:
--- Quote from: mrburns on December 20, 2012, 02:15:09 PM ---nije mi jasno da na HK nemaju takvi adapteri da se nabave, bas glupo....a sto se tice ostalih delova, cene su presmesne (yay) jedino nisam za moj mogao da nadjem onaj glavni veliki zupcanik, ne znam da li su isti...mislio sam njega da uzmem da imam u rezervi jer sam dosta delova porucio za ne daj boze, jedino njega nisma nasao medju delovima.. (nene)
--- End quote ---
Sto se tice velikog zupcanika ja sam uspeo da ga ocelavim.
Imas veliki zupcanik ali kod bube u delovima nemas kod naseg modela inace su isti. (yay)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version