ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

najbilja 2200 3s baterija

<< < (3/4) > >>

dejanxx:
Ja sam isto imao problem sa nano tech, duvaju se posle par ciklusa, a zippy 3s 5000mah 20c bez ikakvih problema koristim i sto je jos bitnije sve celije su apsolutno istog napona, odusevile su me...

vlada-r:
Da bi baterije duze trajale drzite ih u frizideru, ne opada napon ni posle 15-20 dana nekoriscenja. I nece da se same do sebe naduvaju kao kad su na sobnoj temperaturi.

magic:

--- Quote from: vlada-r on November 04, 2012, 11:21:51 AM ---Da bi baterije duze trajale drzite ih u frizideru, ne opada napon ni posle 15-20 dana nekoriscenja. I nece da se same do sebe naduvaju kao kad su na sobnoj temperaturi.

--- End quote ---

Vrlo parcijalan komentar. U kom stanju, prazne, pune, za duzi ili kraci vremenski period ...?

Ja sam protiv drzanja u frizideru jer svaka termicka promena ne prija.

Najbitnije od svega je da ih nepraznite preko 80% nominalnog kapaciteta, idealno 60%.

poz

tibeteagle:
Ako ćemo o tome koja je najbolje iz HK bez obzira na cenu, onda mislim i provereno da je Polyquest.
Imam jedan primarak od 1800mAh 3S od pre 5 godina, kao i mnoge druge iz HK. U izdržljivosti, trajnosti, kapacititetu je veoma dobar. Ni danas ni jedan mehurić nema. Prave se u Južnoj Korei, pa je zato skuplji od ostalih. Veliki broj drugih brendova se proizvodi u Južnoj Korei. Ali ipak kineski novije generacije nisu toliko lošiji, koliko su jeftiniju, pa je odnos cene i kvaliteta na strani Kineze.

vlada-r:
Ovo je tema kojoj nema kraja, svako od nas ima razlicita iskustva sa baterijama koje koristi. Kod nekog se odredjena baterija pokazala dobra a kod nekog ne, od nacina punjenja, procenta iskoriscenja pa do skladistenja. Koristi bateriju kako si navikao da koristis, a vreme ce pokazati da li to pravilno radis ili ne.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version