RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Quad Crash Investigation
kole_niš:
... neko reče u nekom blogu...
nikad ne priznaj grešku, kriv je gyro :big smile
al mislim da nije greška bila moja, stvarno, dešavalo se i to ranije. ovog puta, kao kamen je počeo da ponire, gain-ovi jesu bili prejaki, smanjicu svakako.
sova:
u letenju je uvek bitna brzona za bilo koju figuru ili polozaj letelice sem naravno hovera ili ti lebdenja!
ako nemas brzinu a zelis da uradis nesto ,tipa okret ,kretanje napred ili nazad desava se pad svake letelice pa tako i qvadra.
jer se izgubi sila uzgona ili potiska ,vidi se da motori rade a dolazi do gubitka snage i pada!
tako i ovaj tvoj qvadr mislim da je pao u nepravilan polozaj ,al ga nisi izvukao davajuci mu gas i naravno neiskustvo sta uraditi u datoj situaciji a ti nisi uradio nista ,po meni da si dao gas i malo desnu rucicu od sebe izvukao bi se al ne jer letis glavom (razmisljas gde si i kako sta uraditi za dalji pokret) kad naucis da letis po refleksu a ne razmisljajuci , onda smo razmisljas koju figuru napraviti a ne kako je napraviti kojom komandom!
moje misljenje ljudski faktor ili ti nedovoljno sedenje za trenazerom!
kole_niš:
tačno, trenažer = 0min, tek sad sam naručio kabl preko RC Srbija i našeg Vlade, biće valjda. Nego našao sam Gremlina prokletog, šraf na prednjem kraku rama otpao, znači krak se mrda skoro 2cm! Zato je odjednom krenuo u ponor, jer su prednji motori ili u autu sa potiskom. Problem rešen, sutra pustam novi snimak letenja, za kritike, nadam se da će biti manje potresa, pošto sam konačno skapirao te proklete gain-ove.
btw, riknula mi kk2, trenutno radi na KK, dok ne stigne nova kk2, jbg, toliko se moglo, šta očekivati za quad od 100ak e ... + radio ...
može i predlog za board, jer put do Naze ide preko Male Krsne i HK-a :)
sasa:
--- Quote from: kole_niš on November 09, 2012, 10:59:44 PM ---, šta očekivati za quad od 100ak e ... + radio ...
--- End quote ---
Neverovatno da je tako jeftin. mmmm Postavi neku sliku i koji mu je setap,ako si ga sam sklapao... ;namig
kole_niš:
Setup je gore negde, nego podesio sam malo gainove, evo ga let. Molim experte za kritike i sugestije, ako zanemarimo jednu grešku od onih glupljih (videćete u snimku) i ako uzmemo u obzir da je sada voženo da osećaj, ne na fpv ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version