RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Kawasaki KI-61
saxpg:
Hvala Mirce i Anakin!
Trudicu se da sto bolje uradim finis, ali ipak ne ocekujem puno. Ipak je ovo jako star model, a tada se oni i nisu bas pravili toliko detaljno kao danasnji.
Sto se pogona tice najvise bih volio da tu moze da stane neki mali benzinac, ali tesko, jako je malo mjesta u nosu.
Ipak mislim da ce na kraju biti elektro pogon jer bilo sta drugo bi izaslo iz gabarita trupa.
Stajni trap koji je dosao sa njim su obicne zice a ja imam u planu da stavim retrakte.
Juce sam na poklon dobio od drugara prelepe noge stajnog trapa ali na zalost 2-3cm su duze nego sto treba.
Danas sam spojio krila i evo kako to sada izgleda. ovo do sada se sve spojilo jako brzo ali sad dolaze stvari za koje ce trebati dosta vremena. Jos uvjek nisam zalepio trup, bojim se da ne zaboravim neki dio...
misha:
Nadam se da ces uzivati praveci ovaj model. Sto se trapova tice uvek ih mozes skratiti.
Mislim da sam noge na Zero-u morao da skratim za bar 2 cm. A ako i to ne pomogne imas na HK jetfine i retrakte i noge.
miša2002:
Sve čestitke na početku gradnje i što skorijem završetku.
fenix:
Zima stize a Sale "nacepkao drva" ;namig sto bi rekli nema zime :) sta reci nego svaka cast,lijepo,pedantno.Bice ovo lijep avioncic.Samo naprijed (work) (pijemo)
chupko:
Mnogo lep model.Srecan rad ti zelim i da ga vidimo na prolece u vazduhu. (<--)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version