RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

GAMA 2100 EPO ARF by Pelikan Daniel

<< < (3/6) > >>

nedbojsa:
Malo su nesrećno rešeni servoi za dubinu i pravac, koji god servo da staviš mučiće se posebno kada je dubina u pitanju. ja sam to rešio tako što sam servo pravca i dubine stavio u rep i sad je mnogo bolja situacija. ležište servoa u nosu sam produbio da prati konturu trupa sve do motora, kako bi mogao bateriju da gurnem u nos gotovo do motora i time izbalansirao CG baterijom, i izbegao dodavanje olova.

Drazen82:
Pozdrav ekipi!!
Trabao bi uskoro kupit ovu jedrilicu. Kako citam po svim forumima malo je problem oko odabira baterije. Pa bi vas molio da vase iskustvo podjelite samnom. Koju da kupim (zbog CG-a) ? I koliko dugo se sa njom moze ostati u zraku.
Hvala!

milomirts:
Kao vlasnik ove jedrilice imam bateriju turnigy 2200 i mogu reci da da je odlicna sa cg-om i moze dosta da se tera kad se uhvati termala,verovatno ce i nebojsa da se slozi samnom kao vlasnik iste jedrilice.

Drazen82:
Hvala puno!! Toj sam se bateriji i nadao. A Vase iskustvo sa jedrilicom?

milomirts:
Jedrilica je fenomenalna a mozete i pogledati njene snimke na youtube pod milomirts pa ce vam snimci sami reci a sto se mene tice odlicna je,nemogu da se pozalim

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version