AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Moj drugi FPV projekat - EasyStar
enes:
vazi see
Lazo:
Eve ga još jedan vidoje. Napravljen je 16.04.2009.godine na sportskom aerodromu 13.maj. Ovoga puta su leteli Ivan i Zoran, a ja sam asistirao, tačnije - glumio sam katapult (doduše veoma uspešno i sa osećajem... ali nećemo sada o tome). Morao sam posle na računaru da seckam video na više mesta, kako bi stao u 10 minuta.
Pozdrav
enes:
u podacima stoji max. domet u slobodnom prostoru je 100 metara al koliko mogu primetiti samo visine ima vise od 100 metara pomalo na momente gubi sliku al sve u svemu super u svakom slucaju mnogo bolje nego sto fabricki podaci pokazuju!ja sam sve vec pripremio kameru sam postavio,odlucio sam se da ce biti na ledjima modela 20 cm. iza krila da bi mogao povremeno i u rikverc baciti pogled! bas sam hteo danas sve isprobati al kisa pada vec 2 dana pa mi se neda po kisi izlaziti! probao sam kratko u sobi sve je ok!!pa javljam se uskoro sa novim videom!pozdrav
enes:
pohvale za dobre vidojee ;-) ja nazalost nikak da ovo zavrsim dobio sam taj softver sve na kineskom i engleskom a ja neznam nijedan!!sve sam instalirao povezao sam reciever sa usb kamera ukljucena al nista se nedesava a kad kacim reciever sa tv ide!neznam dok sam instalirao nesto mi kao rece da instaliranje kompletnog softvera nije moguca zbog.....nemam pojma o cemu se radi!ovo mi se vec jednom desilo dok sam instalirao od carsona simulator na laptopu i nije islo a kada sam na pc instalirao islo bez problema!moguce da nefunkcionise sa vistom!?moze neko da pomognee jer evo dok ovo pisem vec 3 sata pokusavam bezuspesno...pozdrav svima!
zgrujic:
Nikako da prijavim jedan kvar. Onaj sklopivi propeler koji sam imao na modelu
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4336
se razleteo sam od sebe u toku leta. Pritom mi je pokidao nosac motora i malo zakacio trup. Slicno se desilo i Yu-man-u, tako da svima preporucujem da izbegavaju upotrebu ovog propelera na malo vecem broju obrtaja sto je skoro uvek slucaj na EasyStar-u.
Naravno, model ponovo leti, malo cijana, malo Lazo, i nov propeler!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version