RC MODELI HELIKOPTERA > PITANJA POČETNIKA O HELIKOPTERIMA

Molim za savet

<< < (5/5)

Koja:
Kupio sam ga preko kupujem pordajem. Pa jel mogu nesto da uradim, sem da kupim novi heli? Msm pocetnik sam, pa zelim prvo da se uvezbam na neke jeftinije helije pre nego sto kupim neki skuplji.

zajko:
Sem nervoze i preznojavanja…. nista neces uvezbati… za vezbu Simulator Phoenix 4.0... pa udri …. dok ne navezbas i onda kupi normalan heli pa uporedo vezbaj… Sve ovo te ne oslobadja, ni u futuru, od padova i buduce stete, koje ce normalno/naravno biti..

Ko kaze da je naucio da leti heli i da nije imao padova i lomova, verovatno je samo gledao sliku helija i sanjao kako leti ...

Surovo, ali… realno …  ()-()

PS. Umesto tog helija si trebao kupiti bar neku stanicu i simulator… i sad bi vec imao neko pozitivno iskustvo.. ovako samo lose iskustvo..

Koja:
Ma ja imam vec neko sikustno, naucio da ga dignem u vazduh i da ga zadrzvam sto vise a da ne padne i da se ne pomera mnogo, msm sve dok moj brat nije uzeo stvar u svoje ruke :/ :D

Koja:
Necu da dosadjujem, ali otvorio sam moji heli i nije nista slomljneo i pokidano. Da li mi moze neko reci sta da radim?

sova:
ja sam prodao desetak tih helija u mediamarketu ,mogu lepo da lete iako su 4ch verovatno si poremetio kanale na heliju tj na stanici i zbog toga nece da leti,ako ti nije problem donesi ga u mediamarket ,nehruova 51a lokal 2 novi beograd, da ti podesim to pa cemo okaciti snimak za sve koji ne veruju da moze lepo da leti iako je conrad ili ga posalji postom da ti ga namestim ako nisi iz bgd

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version