RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Losi Ten SCTE
donkihote:
uff ovaj slaš deluje dosta veći od losi-a ili se ja varam gledajući sliku...?
mantagt:
--- Quote from: vladasimon on December 11, 2012, 01:09:51 PM ---Dobar, dobar... par puta smo vozili stazu i prilicno me je namucio :big smile Imao sam priliku i da provozam i zaista je upralvjiv, prosto se lepi za podlogu... za razliku od mog Slesa koji je malo "vrcav" :big smile! Dobro, skontali smo da veliku ulogu imaju gume, ali svakako nize teziste ima prednosti.
Ceracemo se mi jos :hehe
--- End quote ---
Epa zemo, proleće je blizu... :big smile
Kako sam obavešten ti si se opremio nekim upgrade-ovima, neki točkovi, diffovi ovo ono, biće čupavo... lol
A za sliku :)aplauz, mada možda iskopaš još neku, ti si bio zadužen za fotkanje... mmmm
mantagt:
--- Quote from: donkihote on December 12, 2012, 09:42:44 PM ---uff ovaj slaš deluje dosta veći od losi-a ili se ja varam gledajući sliku...?
--- End quote ---
Samo tako deluje, tu su negde s veličinom... Ma taman za trkanjac...
donkihote:
aha mora da je zbog ugla fotografije ili nešto sl. sve u svemu dobri su,koju si farbu koristio za body-shell ili kako se već zove?inače super odradjeno (res)
mantagt:
--- Quote from: donkihote on December 12, 2012, 09:52:38 PM ---aha mora da je zbog ugla fotografije ili nešto sl. sve u svemu dobri su,koju si farbu koristio za body-shell ili kako se već zove?inače super odradjeno (res)
--- End quote ---
Evo dimenzija...
Losi: Slash:
Length: 21.34 in (524mm) Length: 22.36 inches (568mm)
Width: 11.65 in (295.8mm) Widh: 11.65 inches (296mm)
Wheelbase: 13.15 in (334mm) Wheelbase: 13.2 inches (335mm)
Weight: 6.75 lb (3.06 kg) Weight 90.37oz (2.562kg)
Farbao sam sa sprejevima za tu namenu, kupljeni su u RC Srbija i dosta su dobri...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version