ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Objasnjenje oko kapaciteta 1S baterije
dzoni:
Nisam na to mislio, sad sam proverio, HK izgleda ogranicava slanje baterija avionom na 3300 (otprilike, vec zaboravih :) ) mAh.
An-2 colt:
Uklopi brate dimenziju, kapacitet i tezinu i slobodno sa HK poruci.Nece praviti problem za kapacitet, samo putuju malko drugacije, cini mi se swiss air-om jer su kao LiPo....I malo duze ih cekas nego klasican paket.Inace HK je mama za bat.
mad_mangod:
@dzoni
Poslusaj
--- Quote from: An-2 colt on December 15, 2012, 03:03:49 PM ---Uklopi brate dimenziju, kapacitet i tezinu i slobodno sa HK poruci.Nece praviti problem za kapacitet, samo putuju malko drugacije, cini mi se swiss air-om jer su kao LiPo....I malo duze ih cekas nego klasican paket.Inace HK je mama za bat.
--- End quote ---
dzoni:
Da, da, hvala na savetu, tako sam i odlucio jos pre neki dan :) Najverovatnije cu tad sa HK uzimati i nesto ozbiljnije, al gre'ota da ostane ovaj heli u zaboravu, ipak je potpuno funkcionalan i ispravan... :) Ovo mi je u sustini trenutna zabava, i samo upoznavanje sa nekim osnovama, ipak mislim da mi simulator ne bi bio dovoljan, ipak je praksa praksa :) A bolje ovo da se slomi nego nesto skuplje :)
Veliki pozdrav i hvala :)
vpilic:
Jesi li probao leteti u simulatoru?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version