RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Pomoć oko Guppy-y

(1/14) > >>

Milos 94:
Krenuo sam da sakupljam planove za Guppy-a verzija sa polihedralima. Na raznim sajtovima našao sam dosta toga međutim, ima nešto što me buni pa bih molio za pomoći. Naime, postoji novija verzija Guppy-a koja ima neka poboljšanja ali nigde nisam našao planove za verziju sa polyhedral krilima I poboljšanjima.
S obzirom da sam u fazi pripreme materijala za sečenje, molio bih da mi neko pomogne.

Milos 94:
Ima li nekoga  ko bi mogao da pomogne? Ne verujem da tražim previse ...

nedbojsa:
Ovo ti je sajt Mitje tvorca Guppy-a ako tu nema nema nigde.
http://ultralajt.webs.com/

Milos 94:
Hvala Nebojša,

znam za taj sajt. Zanimaju me neki detalji sa novije verzije jer su to neka poboljšanja do kojih se došlo u praksi . Mislio sam, kad već krećem u izgradnju da odmah primenim I te izmene. Skinuo sam sa neta brdo planova, slika, skica, crteža ... Ali tih detalja, nema!
I da budem skroz do kraja iskren - ne daje mi se 30$ za plan! Ako nekome treba to neko ''brdo'' koje sam skinuo, neka se slobodno javi.

grebic:
Nema nikakvih spektakularnih poboljsanja. Imas samo dva tipa krila. Prvi model bez elerona i drugi sa eleronima , zamisljen nesto kao mini hotliner. Izuzetno dobar model za pocetnike. Moj ti je savet da uradis obe verzije krila. Lako se pravi, ako sve pripremis, zavrsices je za par dana. Napravi je sto laksom i uzuvaces dugo u tom modelu
Ovde imas neke slicice, ali pretpostavljam da si naleteo na to.
Na drugoj strani imas link ka planu za krila sa eleronima
http://www.flyfreak.net/samogradnja/guppy-i-guppy-2-popularne-rc-jedrilice-za-samogradnju/?PHPSESSID=hr3q2fiq41jcst636hdejq8jd3
Kako sta budes radio, slikaj i za najmanju sitnicu pitaj. Uvek ce se naci neko ko ce ti pomoci. Nista nemoj da radis napamet, mada ti planovi su jako jednostavni. Ne bi tebao da imas problema. Ali, ako ti je to prvi model koji radis, polako i pitaj... Bolje da sve odradis iz prve kako valja nego da napravis neku *sitnu grescicu* koja te moze kostati dosta vremena dok je ne saniras
Srecno!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version