RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Pomoć oko Guppy-y
Milos 94:
Hvala Urošu na pohvalama. ''Staraću se''!
Disljenko,
nisam razumeo reč ''boriz''. Greška u kucanju ili ...? Dalje, za pecaroški pribor si u pravu. Obično imaju metalne završetke koje nije lak skinuti, konusni su pa samim tim I teži za ugradnju itd. Na linku koji si mi dao (da ne bude reklama) imaju šipke ali meni treba cev Fi 6mm sa unutrašnjim prečnikom od 4 mm.
U svakom slučaju hvala na pomoći.
PS imate li neko rešenje za kabinu osim kuvanja PET flaše?
disljenko:
Greska u kucanju je bila, trebalo je da napisem bozir. Trebao si samo malo da prelistas sajt i video bih da imaju i cevi i to bas koja tebi treba. Evo ga link http://www.rcsrbija.rs/index.php?route=product/product&path=81_131_372&product_id=1748.
I jos nesto, primetio sam da se skoro svi na ovom forumu kad postave neki link od ovih nasih prodavnica odmah se ogradjuju kao "ne bih da bude reklama", to jos nigde nisam video na stranim forumima a pratim ih nekoliko. Stvrano mi nije jasno cemu to, neko trazi pomoc i nema nista lose ako te neko uputi gde mozes kupiti sto ti treba, Nemoj pogresno da me razumes, ne odnosi se ovo sad na tebe nego kazem generalno to ovde ljudi rade.
Milos 94:
Disljenko,
znam za njih. Do sada sam sve kupovao kod njih. Za cevku si u pravu ali nisi primetio da ''nije na stanju''. Ne možeš da poručiš nešto što nemaju. Čekam da stigne pa da nastavim dalje.
Ovo za reklamu sam rekao tek onako. Nov sam na ovom forumu, pa da ne uvredim domaćina (čitaj moderatore) ja se ogradim više kurtoazije radi. Šalim se. Mrzi me da čitam uputstva moderator. Kucam vrlo brzo pa mi je lakše da napišem nego da tražim u pravilima moderator da li je to zabranjeno ili ne.
A sad najvažnije: gde da nađem bužir za žicu 1,5mm? Znam da previse pitam, gde naći ovo, gde naći ono.
Pozdrav.
disljenko:
Opet si malo lenj, moras da prelistas sajt ili sajtove da bi nesto nasao. Znam da je lakse da pitas ali nije ni to resenje. Evo ti to sto trazis: http://www.rcsrbija.rs/index.php?route=product/product&path=68_89_186&product_id=378, unutrasnji precnik je 2mm ali taman da sipka od 1.5mm lepo klizi.
Moras da kontaktiras Vladimira (Vlasnika RcSrbije) kako bi nabavio to, moze da se desi da nikad on to ne poruci ako niko ne trazi. Sto je i logicno ne moze da drzi sve na stanju ali mu stize u roku od 4 dana max, bar je tako bilo kad sam ja porucivao neke stvari.
soprano:
Mozda bi ti ovo vise leglo
http://www.rcsrbija.rs/index.php?route=product/product&path=68_89_186&product_id=377
Spoljna je 2mm a unutrasnja 1mm.Ako se odlucis da stavis ove kako sam ih ja nazvao bozure (citaj Buzure ) onda ti je dovolna zica i od 1mm jer ne postoji sansa da se ona negde iskrivi.A i komandne povrsine nece trpeti vekila opterecenja tako da ces biti zadivljen kako ce to sve lepo da radi.Ja obicno nisam kupovao buzire a cini mi se da sam kod Adama video da ima sve u kompletu da zicana sto je nekako mnogo bolje resenje.Pronadji u kupujem prodajem Adamove sajtove pa ih malo prelistaj ako bas zelis da to budeodradjeno bas precizno.Mada i ovako se da radi.Pozzzz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version