RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI
Blade 120 SR, pocetak i saveti...
zajko:
Zajko
Tel. 069/1029252
core.graphic:
puko mi je malopre dok sam vezbao plasticni drzac/kapsula repnog motorchica (verovatn mogu da ga zalepim lepkom al necu se zezam tako) , zna li neko kako to da zamenim .... a taman sam uzeo DX6i stanicu mode2..... ako ne nadjejem i ne sredim to u kratkom roku prodacu stancu zajeno sa helishem ,a shta drugo... slaba je tehnicka podrska i nemochan sam! :jaki:
sman:
pogledaj kod zajka ili nesto preko interneta, recimo ovde...http://www.amainhobbies.com/index.php/cPath/2_375_1484_1677/n/RC-Helicopters-Parts-Blade-120-SR
zajko:
Ti si vrlo uporan momak... Stefane, danas si kupio stanicu, dao sam Ti savete, ali ti si u pogresnu stranu uporan... I Ivan i ja smo ti rekli da ne letis taj heli, jer si ga vec ostetio a nisi ga popravio, a glavni rotori su ti osteceni i da tako nece ici... ali ti uporan... pa si ga opet sredio... pa sad opet trazis pomoc i savet...
Ne treba tebi ni pomoc ni savet... nego da stanes i razmislis... Rekli smo ti da uzmes simulator, pa simulator pa jos jednom simulator... pa trener nogice.....i neki normalni heli... koji su ljudi napravili za pocetnika.. pa onda redom
Kad si tako uporan u pogresnu stranu...nema ti pomoci....
Ne znam sta ti znaci tehnicka podrska koje je slaba kako rece.... ali ni to ti nista ne bi pomoglo... dok se ne saberes ... i ne krenes jedinim mogucum putem...
Tim putem kojim se zacrtao, stvarno si nemocan i neces uspeti...
Zelim ti svega najboljeg, i ako nastavis pravim putem... dosta lepog ucenja u letenju helija u N.G.
Poz Z.
core.graphic:
hvala ,zajko... u pravu si za taj simulator, kapiram da stvarno to treba pod obavezno... al da mi treba Blade SR veliki umesto ovog 120 SR nisam bas siguran (na Y.Tubu mnogo lepo lete sa 120 SR).... to jedino mogu znati da upoznam nekog heli profi majstora i da mi on kaze slusaj ovaj ti je najlaksi al je njesra i sta sam uradio... a tehnicka podrska ,mislio sam neki majstor / serviser koji moze da mi to popravi i podesi.... ne moze bas svako da popravi helikopter,mozda posle par godina kad malo steknem uvid u to sve. .. pokusacu da popravim 120SR i da cepam simulator drugi helis necu da kupujem posto nemam para.... za popravku i simulator imam ,mislim kazem realno. ako je neko voljan da mi pomogne da popravimo heli i da porucim delove kod gospodina Zajka i sa mi pokaze oko simulatora i koji da porucim... neka mi napise mail voljan sam...
ss.grafika@gmail.com
063/44-74-76
hvala
mnogo zdravlja i srece svima u novoj godini ,uzdravlje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version