RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

Blade 120 SR, pocetak i saveti...

<< < (5/6) > >>

core.graphic:
dal je neko sa ovog foruma vozio ovaj heli :) ?

core.graphic:
evo dosli iz amerike neki delovi , za koje sam smatrao da pod obavezno moraju da se promene! I sada heli radi bolje, mislim bolje....kad kazem bolje mislim na stabilnost i upravljanje ,mislim da je tu dosta pomogao Microheli-jev flybar koji ne moze da se poredi sa onim stock!! takodje sam stavio neke Rakoheli delove, tipa drzac elise, anti rotation, colar, main blade grips i main rotor hub.... servoe sam podesio u milimetar - trimovao.... i sad je to to  (<--) takodje sam promenio i bateriju sa 500 na 600mAh .... cekam da mi stignu noge neke custom (posto su ove default mnogo krhke) i alu holder za repni motor....  (work) a ,sve to radim zato sto mi se dopada 120SR.....  (yay)

u planu mi je jos od custom doleova swashplate :)

sman:
probao sam ga na simulatoru, laganica za voznju... oo))

core.graphic:
da, sasvim je lagan.... i inace , samo sam cuo da na vetru lose leti, ali kad se stavi extreme-ov motor onda ide bolje, mada kolko sam video svi imaju neku muku na vetru..... a sto se tice leta helija meni je vishe nego odlican ,ja one velike rex-ove ne simpatisem , jednostavno me ne zanima... a posebno 3D! ne kapiram to, mnogo su mi lepsi acro avioni....

sman:
helikopteri su za..bane "igracke", a tek 3d letenje :sljus ... mnogi su poceli pa se predali, sa avionima je mnogo lakse...
a najopusteniji su autici :mhm ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version