RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Da okupimo Nislije!!!

<< < (30/72) > >>

Vaci:
Kole da mi nisi ti ja ne bi znao koliko sam napredovao za godinu dana... ili dve? Proveri datume, ne secam se vise. Samo znam da je to na prvom snimku moj prvi dlg i da sam ga bacao ko neki shonja :sljus sad me sramota kad gledam  :hehe

LazarStan:
Cim zavrsim trenera,ocekujte me   (pijemo)

kole_niš:

--- Quote from: lilhomie on September 15, 2014, 07:21:12 PM ---Cim zavrsim trenera,ocekujte me   (pijemo)

--- End quote ---

Bravo! Samo napred, al ne zanemaruj školu i ženske!

LazarStan:
Haha to nikako,ali desi se da na prvo mesto stavim avione  :big smile ,video sam snimke sa gradskog polja,ja idem ovde u skolu ,,Nikola Tesla",je l' pravite neke skupove,posto vidim da je snimano ranije?  (res)

mad_mangod:

--- Quote from: Vaci on September 15, 2014, 03:15:20 PM ---Kole da mi nisi ti ja ne bi znao koliko sam napredovao za godinu dana... ili dve? Proveri datume, ne secam se vise. Samo znam da je to na prvom snimku moj prvi dlg i da sam ga bacao ko neki shonja :sljus sad me sramota kad gledam  :hehe

--- End quote ---

Vaci ti se bar za razliku od nas bavis nekom fizickom aktivnoscu, spojio si lepo I korisno  :)aplauz  (res)

--- Quote from: lilhomie on September 15, 2014, 10:10:23 PM ---....je l' pravite neke skupove,posto vidim da je snimano ranije....

--- End quote ---

Pravimo pravimo skupove  :big smile :big smile uglavnom bude "ej, ocemo li na letenje?"; "ocemo"; "ajde cekam te ispred zgrade"  (yay)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version