RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Da okupimo Nislije!!!

<< < (49/72) > >>

mracni:
Javljam sutra u koliko sati i gde ... i mala ispravka kole_nis ima hexacopter , al meni to sve isto :D (pijanoo) (pijanoo)

mracni:
U 13h branko bjegovic , bice nas dovoljno kako su svi javili da dolaze :p

mracni:
Danas bilo super druzenje , niko da se javi  na forumu al bilo nas 10ak ... Super druzenje  (pijemo) (pijemo)

ishod , vaci odvalio losija muski :D Moj trenazni avioncic sasio banderu po drugi put i tako :D

Valjda je ostalo nesto i za sutrasnju voznju :D

mracni:
A uuuu , ala sam se ja odomacio u ovoj temi , nedam da nam zamre tema i ako smo stalno u nekom okupljanju niko nista da napise ... A ja sam resio da nam ne zamre tema od ovih omatorelih sto ih mrzi da kuckaju :D:D:D
Evo snimka sa nedeljnog druzenja ... Ja , sale i mario ... Bilo bi nas vise da su subotu preziveli pojedini autici :D

Inace redi se o stazi za karting , lokacija Merkator centar nis ... Odlicna lokacija i sama staza za neko uvezbavanje motorike ...
Realno ima i reflektore pa kad bude doslo lepo vreme  bice tu i nocnih voznjica ...

Uzivajte :D

kole_niš:
Vidim ja da će neki Kup biti ovde organizovan, vrlo brzo! Izgleda super, samo još da pozovemo neku zaludjeničku ekipu iz okruženja i eto ga. Izgleda odlično!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version