RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Da okupimo Nislije!!!

<< < (51/72) > >>

Vaci:
Koj vam je djavo u deset da zakazujete? Ko ce normalan ustati tolko rano u nedelju i ostaviti porodicu da ode da se vozi? I valjda se organizuje preko sms-a ne cita svako forum non stop... Ja u 10 necu i ne mogu. Lep provod.

AlexRipley:
Da se i ja javim, da ne bude da je Mracni samo aktivan  ;namig

Jbga Vaci, moja zena jedva ceka da vikendom me istera negde sa detetom, sto pre to bolje  :)

Ja cu tamo za nekih pola sata, sat

mracni:
E jbg sad , ja sam poslao sms zadnjih 2x i nisam dobio odgovor bar da nestizete ili tako nesto ... pa reko da ne smaram non stop ... a danas od 10h iz razloga sto ce mozda pasti kisa popodne i bas zbog porodice ... dok svi spavaju izvozimo se a onda naj lepsi deo dana prosetas sa zencetom do grada :)

Sledeci vikend saljem svima sms , pa se dogovaramo u koliko sati ..  od prilike kole ce biti kompletan , ja i sale , ostaje pitanjce za tebe oces doci sa makinom i onda je cela ekipa u full-u na okupu :p

Vaci:
Ono brdasce kod mene, mnogo dobro. Ako hocete da uzmemo asove u sake i za sat vremena da napravimo lepe skakaonice svi zajedno. Pasce lepa prolecna kisa i sve to utabati i onda imamo i offroad zanimaciju. Razmislite o tome i recite ovde dal ste za. Ja sam juce montirao novi servo i otisao tamo da skacem malo, bas dobro zezanje.

mracni:
Evo da se javimo , zasto 10h pa zato sto smo ostali do 14h :D i to samo ja i sale ... 2 ciklusa praznjenja i jedno punjenje baterije na licu mesta , a u pauzi voznja nitrasha :D

Sto se tice off road staze ja sam uvek za , i ako treba da se motika tu sam , samo da se dobro zezamo ...

Za sad bi mogli da se prvo sastanemo jedan vikend svi na ovoj on road stazi :D pa da se slatko ispricamo ...

Realno ja sa dva monstera nemam sta da trazim na betonu ali svakako zelim da me operete tim raketama :D Tako da meni vise prija off road staza ... ali mislim da je lakse naci neku gotovu kao ovu kod merkatora , nego da pravimo sami ...

Ali ako treba da se zasucu rukavi onda sam tu :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version