RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Da okupimo Nislije!!!
mracni:
He he , ja bi prvi doso i ako nemam konkurentan model za stazu , jer u glavnom vozim monstere ...
Mislim da ovako stoje stvari , u naj boljem slucaju 5000 gorivo sa putarinom kad se podeli na 5 clana to mu grubo dodje 1000 din + 1200 ulaz na stazu + cirke 1500din da se nesto pojede i popije , kad sve saberes daleko smo od 500 din ...
S tim da sam racunao 5putnika , Sto je u naj naj naj boljem slucaju jer nas nema 5 sa autima ... znaci jos koji dinar preko :D
Bila nam je odlicna karting staza za vedZbanje , ali jbg pocelo leto i voznja kartinga :D Ja ako se domognem nekog bagija dolazim 10000000000% pa kako god , ovako dzaba da balavim na stazi hihi
Vaci:
Ma hocemo i u Svilajnac, al ajde da se pogode bar trojica da mogu u isto vreme, a mi ni dvojica ne mozemo da se zberemo.... mnogo pritiskaju obaveze i ostalo, takva smo neka malerozna grupica, nikako da se sastavimo. Al doci cemo i tamo, cuvam ganc nove gume za stazu :P
lazar89nis:
Da li neko hoce da leti danas? :)
milzoric:
ОБАВЕШТАВАМ љубитеље авијације, ваздухопловног моделарства града Ниша, да је у плану одржавање изложбе и сусрета под називом "ДАНИ СРПСКЕ АВИЈАЦИЈЕ". Изложба и представљање би се одржали и представили у ..ДЕЧИЈЕМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ.. Парк Чаир (поред стадиона Чаир), дана 01. 02. август 2015. године у времену од 10.00 до 18.00 часова. Улаз бесплатан (поставка дан раније поподне)
Сви који су заинтересовани за престављање и поставку својих модела могу да се пријаве овде на форуму или на ПМ.
У плану је статичка изложба , представљање и приказ летења испред објекта ДКЦ, предавање историје српске авијације видео продукција и наравно ако неко неко има неки предлог да и то уврстимо у програм. Ово је само инцијатива која је одобрена и надам се да ћемо је у најбољем светлу реализовати и лепо дружити. Милорад Зорић (zoric964@gmail.com)
mracni:
Ja za ucesce nisam , ali bi svakako dosao da razgledam ovu lepu kolekciju ...
Nadam se da cu imati prilike da vidim neki od ovih modela u akciji :D Gde se lete ako nije tajna mmmm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version