RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Da okupimo Nislije!!!
zajko:
Zdravo Nislije...
Jel primate jednog Jordanca kod Vas u klub za letenje. Covek mislim da studira stomatologiju u Nisu, potpuni novajlija i zapaljen samo za Jet/EDF.
Govori srpski... onako...
Kupio je komplet stanicu DX7s i komplet u kitu F-15 Eagle sa 2 x EDF, ali se bojim da ce ici tesko sa sklapanjem istog.. Ima i USB simulator Phoenix.
Vrlo je zapaljen za letenje a ne zna nikog, pa je voljan da Vam se prikljuci za pocetak da malo gleda kako to izgleda, ali mislim da ce uzeti i nesto za ucenje, neki Trener elektro... Odbijao sam ga od ovog F-15 Eagle, ali ne vredi covek zapeo da ga uzme, kaze nosi ga u Jordan, a dok je ovde voleo bi da nauci bar osnovno letenje...
Dr.Zuba leti ovaj avion i odlican je, pokusavao sam da mu objasnim da nije za pocetnika... :sljus ne vredi (photograf)
Ako ste voljni da ga primite u drustvo dajte mi neki kontakt da mu prosledim ! Hvala :)aplauz
mad_mangod:
Naravno da može! Evo mog broja a upoznaće i ostale!
062/8880468 Goran
Vaci:
Pa i meni si pricao da P-52 mini nije za pocetnike, al nije vredelo :sljus al ja ga bar zalepim pa probam opet, a on kad tresne njegov, ne znam ko ce da ga sastavi hehehehe :)
Nas klub je jos u osnivanju, ali moze nekad ovako sa nama kad se skupljamo.
Neka se predstavi lepo na ovom forumu u sekciji clanovi
http://aeroklub.nitrocrafts.com/index.php
pa cemo se upoznati kada bude prilika. Krece lepo vreme, letecemo zajedno.
Meni neka se obrati na PM za broj telefona.
Vaci:
--- Quote from: mad_mangod on March 20, 2013, 08:00:38 PM ---Naravno da može! Evo mog broja a upoznaće i ostale!
062/8880468 Goran
--- End quote ---
Goki upravo si stavio svoj broj telefona celom svetu na raspolaganje -.- Cemu tolika zurba
sasa:
[/quote]
Goki upravo si stavio svoj broj telefona celom svetu na raspolaganje -.- Cemu tolika zurba
[/quote]
UUUUUUU je..teeeee ...kardinalnu gresku je napravio, :sljus a izvini druze ,od cega ili koga se ti to krijes.
Sta je strasno ako mi medjusobno imamo brojeve,ja imam i Goranov i Koletov(tvojih zemljaka ) i bar jos 50 modelara sa ovog foruma.
Dobro...mozda zato sto se ja ne krijem.....
Ustvari ,ja sam samo hteo da ti kazem da ne prepadas decka (kush) ,nije dao broj MasterCard platne kartice :_D :hehe
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version