AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

gde mogu da kupim mini kameru

<< < (6/7) > >>

tibeteagle:

--- Quote ---Da li je neka kamera sposobna da da HD signal ili ne, isključivo zavisi od rezoLucije čipa. Većina kamera i kamerica, daju HD interpolacijom, tj softverski.
--- End quote ---
Protivrečnost. U prvoj rečenici isključuješ ono što u drugoj uključuješ.
Netačna je tvrdnja Većina kamera i kamerica, već samo manji broj.

--- Quote ---HD tehnologija teži da što manju površinu razloži na što više tačaka sa što više realnih podataka, a ne obrnuto !!! :sljus

--- End quote ---

Ovo je apsolutno netačno. HD ne traži ništa osim visoke rezolucije, bez obzira na veličinu optičkog čipa.

Anakin:
Mišo,

Veci senzor, fizički, ne rezolucijom = veći pikseli = više svetla za iste = jači signal = kvalitetnija slika.

Veći senzor = veća površina = manja temperatura = manje šuma = kvalitetnija slika.

branek:
Upozoravam sve učesnike diskusije da se odnose sa poštovanjem prema ostalim članovima foruma, ko god to bio.
Bilo kakve lične uvrede vode ka BAN-u bez upozorenja i objašnjenja.

branek, rcfly4um tim

An-2 colt:
Da ne otvaram novu temu, nadovezacu se na ovu.Planiram uzeti kamericu koju cu nakaciti na model, malo sam pretrazivao i jedino sto mi se cini pristojnim cena-kvalitet snimka je ovo:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17200__HD_Wing_Camera_1280x720p_30fps_5MP_CMOS.html

Ako je neko ima ne bi bilo lose da podeli utiske.Ili pak ako neko ima nesto nalik ovoj, neka pise jer nisam jos odlucio koju bih uzeo, bitno mi je da je snimak iole dobar.

zbabic:
Po onome sto ima na netu, deluje da je ok, rekao bih neka srednja klasa. Ja porucio jednu pre par dana, nadam se da ce stici za dve- tri nedelje. Postavicu video sa nje, kad mi stigne.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version