AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Showreel 2012.

<< < (3/4) > >>

mad_mangod:
Sve pohvale od snimanja do montaze!!!!!

dandi:
Vrhunski, pratim dosta po stranim forumima ove vazdusne snimke i realno mogao bi da dajes casove i mnogim svetskim 'velikim imenima'...
Znam da snimas sa GH2 ali jel snimas 1080p u 24 frejma pa prebacujes ili neki patch koji dozvoljava monitoring kada je hdmi ukljucen? Koji objektiv ti se pokazao najkorisnijim?

gizmo:
Hvala Dandi na takvim komplimentima :)
GH2 koristim u 25p i uvek imam direkt monitoring preko HDMI konvertera. To je pomalo ogranicavajuce, jer kada je prikacen hdmi onda ne moze da snima u 720p.
Najvise koristim kit objektiv 14-42, jer je lagan, a sasvim je ok opticki. Imam i 7-14, ali njega redje koristim.

Gabor:
Dragane, prelepo!!!  (res) Onih prvih par sekundi su mi jako poznati... Put, pa drvored sa obe strane, sneg...

dandi:

--- Quote from: gizmo on January 09, 2013, 03:35:50 PM ---Hvala Dandi na takvim komplimentima :)
GH2 koristim u 25p i uvek imam direkt monitoring preko HDMI konvertera. To je pomalo ogranicavajuce, jer kada je prikacen hdmi onda ne moze da snima u 720p.
Najvise koristim kit objektiv 14-42, jer je lagan, a sasvim je ok opticki. Imam i 7-14, ali njega redje koristim.

--- End quote ---

Neki 25p hack ili oficijelni firmware?
Mozda nije losa ideja da se ekran GH2 snima nekom malom FPV kamerom, tako bi mogao da snima u 720p modu a i eliminise se dosta kablova u samom setupu

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version