RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

RC Auto Novi Sad

<< < (4/21) > >>

vladasimon:
Naravno Bojane!

Nama bi iz prakticnih razloga i ekonosmkih koji su svima nama najbitniji, najbolje bilo da vozimo 2wd modele. U temi Elektro klub klasa Off Road 1:10 2WD je lepo objasnjeno koji su to modeli. Najjeftnija varijana i zahteva najmanje prostora. Kompletan model se moze kupiti za 200-220e!
Nije poenta u jurcanju napred/nazad, to dosadi, poenta je da podignemo vozacke sposobnosti, takmicarski duh i adrenalin. To je prava zabava :big smile

()-()

rogy30:
Evo ja sam za off road i drift... doduse za drift je jos u zavrsnoj fazi, a tanga je sredena .

Cim malo zagreje pozivam vas!

rogy30:
vladasimon

Lepo si to rekao, nije cilj jurcati ovamo onamo nego voziti uz vezbu i ciljano.

Ja se nadam da se moze maknuti prenos na tangi i da ce biti 2WD neznam dali je izvodljivo ali potruditi cu se  mmmm

Nadam se da nacemo ostati samo na piskanju nego da cemo se naci i druziti  (pijemo)

vladasimon:
Da, videcemo kad se sastanemo...
2wd je samo predlog kada bi se krenulo od nule jer je najjeftinije... nemam ni ja 2wd masinu ali bih mogao da nabavim ako postoji interesovanje  ()-()

donkihote:
sa 2 WD mogu da vam se pridružim(Losi-scb),drugo zasad od automobila i nemam a od nabavke 4 wd vozila zasad ništa,istrošio se na helikopter...  (fiu)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version