RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
RC Auto Novi Sad
zajko:
:)aplauz :)aplauz Gde je ovo ... Ovo je odlican teren za stazu i za jurcanje... Monsteri bi uzivali, ovde !! :)aplauz
mantagt:
--- Quote from: zajko on February 18, 2013, 07:00:44 PM --- :)aplauz :)aplauz Gde je ovo ... Ovo je odlican teren za stazu i za jurcanje... Monsteri bi uzivali, ovde !! :)aplauz
--- End quote ---
Pise ti na kraju klipa... ;namig Mesto je Velika Jasikova, izmedju Zajecara i Negotina... Inace, tu ima mesta za sve offroud masine, mesto je odlicno podloga je extra, jedino sto na pocetku sezone ima malo trave, ali nista strasno... :big smile
mantagt:
--- Quote from: vladasimon on February 18, 2013, 03:50:42 PM ---Možda skoknem neki vikend pre odmora, ali prvo da sklopim ljutu mašinu :jaki:
A ti bi mogao da je utabaš pre mog dolaska, gume su mi nove pa ne bi da ih trošim :_D
--- End quote ---
Alatka za travke je spremna, a sprema se i "traktorce" za tabanje staze, cim se prosusi (vise nikad po mokrom :sljus) ja odoh tamo... ;namig
zgrmbust:
Dobra staza................... (res) (:sok:)
trijanglafly:
Super mesto. A bio sam dva dana u ZA i planirao da te zovem ali nisam imao ni trunku vremena. Videćemo se mi na proleće/leto na tom terenu. (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version