RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

RC Auto Novi Sad

<< < (2/21) > >>

Gabor:

--- Quote from: donkihote on January 04, 2013, 07:12:52 AM ---mada nisam iz NS,iz Bečeja sam ,ali možda vam se pridružim kojom prilikom ako se budete negde okupljali ,kad prodju minusi napolju ...

--- End quote ---

I mi smo iz Bečeja, a ne znamo za tebe?!  mmmm Što se tiče odlazaka do Novog Sada, dogovorićemo se... Već imamo jednog drifter-a, u toku je nabavka još jednog onroad auta  ;namig

rogy30:
Malo po malo mislim da cemo se pokupiti, imam jos jednog off road tu iz Novog Sada,
Jucer sam probao moju tangu sa pvc gumama za drift pogon 4WD i iznenadjen sam lepo se ponasa, ali treba jos vezbe.

Mada mozemo i mi do vas u Becej i obrnuto naravno!

donkihote:
@Gabor
haha,pa možda ne idemo u istu kafanu....
šalim se naravno,a kad bi me sreo sigurno biste i znali ko sam jer pojedince iz vaše ekipe i poznajem,naravno sam nov u celoj priči zato me i ne znate sa ove strane,inače imam jednog Losi-a SCB-a,pa bih baš uživao da ga vozim sa još nekolicinom,nego sam samcat, nije to to
Slažem se za eventualan dogovor za neku vožnju  ()-()

vladasimon:
Pa eto cim malo otopli mozemo da se okupimo i dogovaramo ;)

Evo i ja cisto da se javim, cim otopli mogli bi da se nadjemo  :) ... ako bude neke potrebe ili prica za pravljenjem staze imam plac od 13 ari u Sremskim Karlovcima stim da nije skroz ravan ali otom potom ....

Pozdrav Bojan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version