RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
RC Auto Novi Sad
rogy30:
--- Quote from: Punto Abarth on March 08, 2013, 05:14:24 PM ---Cim uzmognem, dolazim sa Punisher-om...
--- End quote ---
Pozvan si da malo i ()-()
Naravno ako nemas nista protiv :big smile
mantagt:
Drugovi Novosađani, ja znam da vi znate, da ja znam... Ustvari hteo sam da kažem, mislim da se u modelima dosta razlikujete i da treba malo da porazmislite šta i kako... Što se ozbiljnosti i kolekcije tiče Vlada svakako prednjači, on čovek nije hteo da rizikuje i kupovao je, i kupovaće, samo dobre i proverene modele... Tako da, moj predlog, i ne mora da se važi, je da se vidi sa Vladom šta je dobro, pa da se krene lagano u nabavku pravih i odgovarajućih modela, a ne ko šta ima, pa ne bude ništa (tako će da ispadne puno jeftinije)... To je lepa prečica za "ne" bacanje para na buvljačke modele koji se ovde pominju, to je prečica za dolazak do konkurentnog modela za trkanje i eventualne "utrke" u Beogradu. (ako ih uopšte i bude).. itd...
Tako da, sve je to lepo... staza, ovo ono... ali džaba ako svako vozi neku drugu klasu, model, veličinu... Konkretno mislim, na Vas, koji se bakćete sa Reeely nazovi modelima, da krenete u ozbiljnije vode i razmišljate o nekom iole ozbiljnijem modelu...
Hvala i pozdrav!
JLZ:
Nije dzaba!
vladasimon:
Stvar je komplikovana... Da nas ima vise valjda bi i situacija bila bolja, medjutim prosle nedelje kada je Igor pozivao da se okupimo, dosao je Oskar sa devojkom (valjda, ne zameri ako sam pogresio :)) i ja. Slozili smo se da napravimo neku stazicu, da nesto improvizujemo i to, ali da sacekamo neko toplije i lepse vreme. Sto se modela tice jeste da se totalno razlikuju ali sta da radimo, za sad je to tako. Mozda i nema smisla praviti stazu ali barem neku putanju kojom cemo voziti... Mozda vremenom nabavimo slicne modele, Igor je nov u ovoj prici koliko sam shvatio, pa se nadam da ce naci pravi put tj. izbor ;) Ja sam tu da pomognem koliko znam i umem :mhm
@mantagt je bio ostar u kritikama ali je sve istina. Model koji je u pocetku jeftiniji na kraju izadje skuplji od brendiranog, losiji kvalitet delova, losa podrska, cesto skuplji delovi, nemogucnost nabavke itd.
Naravno, sve ovo zavisi koliko se ozbiljno pristupa hobiju, a dobro znate onu narodnu "Nisam dovoljno bogat ..."
Bigneda:
Obelezena staza (sa recimo par starih guma i jos nekim prirucnim sredstvom) je sasvim dovoljna za dobru zabavu i druzenje, mi smo se godinama jako dobro zabavljali i druzili na par lokacija u Beogradu a od opreme za 'stazu' su bili plasticni cunjevi i na po kojoj lokaciji stare gume !
Siti se navozali sa najrazlicitijim modelima i UVEK isli nasmejani i zadovoljni i na stazu i nazad kuci :)
Tako da samo vi pocnite druzenje nebitno sa kakvim i kojim modelima a ako se ispostavi da vas to zanima kvalitetni modeli ce sami doci...
Naravno da se slazem sa Mantom ali sam i pre za bilo sta nego nista dok svi ne budemo 'profi' ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version