RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona 2013 u Novom Sadu
Gabor:
Miloše, čestitam ti za uspešan let modela ()-() Mogao bi i danas da svrneš, mi stižemo oko 15h (<--)
sesa.milos:
hvala Gabore, danas na zalost ne mogu.
SABURO:
Lepo je videti da se leti...danas na 13ci nas je bilo jako malo, al dobro bice nas vise uskoro. Nego vidim da ima i noviteta, svaka cast i da te sluzi jako lepo i dugo. (res)
S druge strane uskoro (polovinom oktobra verovatno) se planira takmicenje u preciznom letenju, pa eto prilike i vremena da se navezba IMAC Basic 2012 do tada. Javicemo detalje oko takmicenja cim vidimo sa vlasnicima 13ce termin i njihove planove.
(pijemo)
SloMi:
Pozdravljam Sabura i sve ostale sa Cenejskog aerodroma i samo da se zna da smo mi i danas bili aktivni. Jedva cekamo prvenstvo Srbije, a dotle savladavamo tajne akrobatsog letenja.
Gabi je leteo figure, ja sam guslao Vrapca po nebu, a Englez je sekao vazduh na tanke kriske sve dok nije zaleprsao flaperonima na delta krilu, i zavrsio u i na zemlji. Onda je nastalo sveukupno traganje za plavom baterijom. Cudo jedno bas ja sam je nasao prvi put, mozda zato sto nisam video taj let, pa nisam video gde je model pao. Onda je kroz neko vreme Englez starovao rezervni model i taman je isekao i petu krisku vazduha, i onda je nastalo ono prrrrrrrr i dum ponovo u zemlju. Posle toga smo odahnuli, Englez nije imao vise rezervnih modela.
Pozdrav Slobodan
Gabor:
Da, da, letelo se, vežbalo se :mhm Iz Bečeja Tamaš, ćerkica i ja smo stigli prvi, kasnije nam se pridružio Englez i Slobodan. Slobodan je sve već napisao, ne bih da ga ponavljam. Evo po koja fotkica i od mene
Inače auspuh na Extri je funkcionisao vrlo dobro, nadam se da je od sad rešen problem oko fiksiranja, popuštanja šrafova. Prvi smo stigli, zadnji smo otišli. Dok smo sve spakovali sunce se već spustio na horizont
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version