RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Modelarska sezona 2013 u Novom Sadu

<< < (7/45) > >>

sasa:

--- Quote from: mirce on March 27, 2013, 08:56:18 AM ---
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/230472/Navijaci-i-navijaci-Ne-volimo-mi-toliko-svoju-zemlju-kao-sto-se-hvalimo

--- End quote ---

Kakva smo gamad...nemam reci...pa ne mrzi nas ceo svet dzabe,mi se sami ne volimo...

nedbojsa:
"Navijači Škotske čiste sneg u Novom Sadu" vest dana!!!... a kad navijači Srbije očiste pumpe, butike, zlatare po inostranstvu... to niko ne piše! :)

sasa:

--- Quote from: nedbojsa on March 27, 2013, 12:26:13 PM ---"Navijači Škotske čiste sneg u Novom Sadu" vest dana!!!... a kad navijači Srbije očiste pumpe, butike, zlatare po inostranstvu... to niko ne piše! :)

--- End quote ---

Pa ti si lud,majke mi  :_D :_D :_D :_D :_D

mirce:
Juče sam bio na Čeneju po kerozin i ulje, pa sam usput "snimio" modelarsku pistu i betonski krug.

Prvi vikend, kada vreme dozvoli, možda već ovaj što dolazi, mogli bismo se skupiti i doterati betonski krug.
Kao što se vidi na slici, posla ima mnoooogo manje nego prošle godine. Ovaj put ćemo posuti i total i probati time da "ubijemo" travu i korov u fugnama. To prošle godine nije uradjeno...

Što se tiče modelarske piste, ona je već "zrela" za šišanje. Apsolutno se stopila sa okolinom i ne može se uopšte razlikovati od ostatka aerodroma.
Trava je tolika da bi mogli da polete samo najveći modeli, tako da šišanje mora da "padne" pre prvih odlazaka na letenje.

Možda će se u medju vremenu znati i nešto više o situaciji u Aero klubu, navodno ove nedelje treba da budu neki sastanci na nivou grada, ali sve je to "klimavo".

Nama sezona dolazi i za sada se moramo organizovati kao i do sada što smo radili.
To znači da se skuplja članarina od 4000,00 din godišnje i da krenemo u radove oko sredjivanja, valjanja i košenja...
Ne mora se doneti sva lova odjednom, a primamo i evriće... :big smile
Pare možete dati Banetu ili meni. Pravi se spisak, tako da je sve jedno...

Ako vreme dozvoli, a to ćemo znati tokom nedelje, "akcija" je u nedelju u 14 časova...
Ako pada kiša, sve se pomera za naredni vikend.

Nemojte da ste "bolesni", da putujete, da vam je slava, rodjendan, imendan, 20 godina mature, da vam baš tada dolaze gosti i tako to...
Dodjite da se družimo, pomalo radimo i otvorimo sezonu u lepoj atmosferi.

Pozdrav

Mirče

Gabor:
(yay) upisano u rokovnik... Eto me u 14h...

--- Quote from: mirce on April 09, 2013, 02:42:11 AM ---
Nemojte da ste "bolesni", da putujete, da vam je slava, rodjendan, imendan, 20 godina mature, da vam baš tada dolaze gosti i tako to...
Dodjite da se družimo, pomalo radimo i otvorimo sezonu u lepoj atmosferi.

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---

Da ne bude da nisam rekao unapred, 05. maja ćerkici je prvi pričest, ja onda sigurno neću doći... Mada teoretski dotle biće završeni poslovi oko sređivanja terena...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version