RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona 2013 u Novom Sadu
Gabor:
Extra 260 je prebačen na novi daljinski, ali i P47 je u toku, tako da ja dolazim sigurno... (<--)
mirce:
Gabore, spremaj mašine pa da flajamo u subotu. Nadam se da će doći i modelari iz drugih gradova...
Čika Dule i moja malenkost smo bili i juče...
Kad smo stigli na "aeroporto" videli smo da su došli na letenje Bata i Julije.
Bata je nameštao motor, a potom je bilo i letenja...
I Julije je leteo neki mali helikopter, ali nažalost dok sam stigao da ga (photograf), let je bio gotov...
Drug Car (čika Dule) nije nosio ništa, pravio mi je društvo, a ja sam napravio tri leta od po desetak minuta sa Hellcat-om...
Sutra, za promenu idemo opet, Hellcat ostaje u "hangaru", a počinje jet sezona... Nosi se Panther... (yay)
Pozdrav
Mirče
mirce:
Petak na Čeneju...
Otvorena je i jet sezona...
Danas od 15 časova do mraka druženje i letenje na aerodromu...
Za vas ne znam, ali ja nosim Hellcata i Panthera...
Vidimo se...
mirce:
Juče se letelo na Čenejskom aerodromu. Vreme lepo, vetar popriličan, skoro totalno bočni.
Šteta što nas nije bilo više, ali mi što smo bili smo se naleteli...
Evo par slika, više na sajtu...
Gabor:
Evo par slika i od mene...
Kad smo stigli, padobranci su radili svoje
Taman dok su oni završili, i vetar se smirio malo, mada stalno je duvao bočno u odnosu na pistu, ali smo ipak leteli...
Bane nas je iznenadio. Za naš tim je poklonio jedan polovan modelčić uz obavezu da ga sredimo i da ga poletimo... Čak je i servoe ostavio u modelu... Bane, hvala lepo!!! ()-()
Ko će na kraju da leti model to još nije odlučeno, ali i to će vrlo brzo biti rešeno. O toku radova biće pisano na forumu...
Ja sam se baš slatko naleteo. Što se tiče Extre, sad je imao prve letove sa novom Futabom, i radi sve kako treba... Kod prvih dva leta sam bio napet, ali posle sam se već opustio. Jedva čekam sledeći vikend i da opet idem/idemo do Čeneja. Nadam se da će vreme poslužiti
(<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version